Seks sa Šerlokom bio bi prava eksplozija

0 komentar(a)
Šerlok (Novina)
Šerlok (Novina)
Ažurirano: 02.11.2014. 16:51h

Benedikt Kamberbač odgovorio je na molitve fanova Šerloka Holmsa opisujući u detalje kako bi super detektiv prošao na krevetu.

Britanski glumac glumi glavnu ulogu u hit drami BBC-a, ali, na veliku žalost svih opčinjenih žena (i muškaraca), slavni detektiv odlučno odbija da dozvoli da ga seks odvratiti od istraživanja.

"Šerlok je aseksualan s razlogom, ne zato što nema potrebu za seksom, već zato što ju je potisnuo da bi radio svoj posao", rekao je Kamberbač za “Elle magazin”.

"Hladan tuš, prizori tako mnogo leševa ... i to je to".

Ali kada mu je predočena teorija da bi noc sa Šerlokom bila veliki pad za njegov lik, 38-godišnji glumac odlučio je da ubijedi sve sumnjičavi da njegov junak zna tačno kako da ugodi ženi".

Potvrđujući da bi Šerlok praktikovao siguran seks, Kamberbač vjeruje da bi "testirato lateks unaprijed”.

"Ja bih izveo mali eksperiment u vezi sa trajanjem, dužinom, obimom i snagom", rekao je on, dodajući da bi Šerlok uzeo i vitamine "da se uvjeri da će moći da zadovolji", da bi se dobro naspavao, uzdržavao se od cigareta i alkohola, gledao "mnogo pornića" i "obrijao određene djelove tijela da se uklopi u moderno poimanje muške dlakavosti".

Kamberbač je bio veoma maštovit i u pogledu "glavnog događaja".

"Bio bih razoran", rekao je samouvjereno".

"On jako dobro poznaje tijelo pa bi bih znao tačno gdje da stavim prste, gdje da stavim svoj jezik, gdje da stavim svoje ili je bolje da kažem njegove prste, jezik. Znao bih tačno kako da tu osobu zadovoljim i sam osjetim zadovoljstvo zbog toga. Bilo bi eksplozivno".

Ali, ipak pripremite maramice jer je Kamberbač sa sigurnošću potvrdio da scena seksa "nikada" neće biti u seriji o Šerloku. "Nije to ta vrsta programa, zar ne ? " kazao je glumac, ostavljajući hiljade ožalošćenih fanova.

Bonus video: