"Meet Me In Montenegro" u bioskopima naredne godine

Film prati američkog režisera i norvešku plesačicu koji se, nakon što su bili razdvojeni više godina, konačno ponovo sastaju
0 komentar(a)
Meet me in Montenegro
Meet me in Montenegro
Ažurirano: 31.10.2014. 15:49h

Romantičnadrama “Meet me in Montenegro”, koja je imala premijeru u septembru na uglednom Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu a dijelom je snimana u Crnoj Gori, počeće da se prikazuje u bioskopima 2015. nakon što je Orčard, specijalni distributer kompanije Soni, preuzeo prava na prikazivanje.

Osim što su autori poluautobiografskog filma, Aleks Holdridž i Linea Sasen imaju glavne uloge dok jednu od sporednih uloga ima Ruperd Frend, jedna od zvijezda američke serije “Homeland”.

Film prati američkog režisera i norvešku plesačicu koji se, nakon što su bili razdvojeni više godina, konačno ponovo sastaju.

Holdridž je ranije snimio dobro prihvaćenu romantičnu komediju “In Search of a Midnight Kiss”, koji je bio među nagrađenima 2009. na dodjeli nagrada Independent Spirit Awards.

Holdridž i Sasen očekuje rad sa zvijezdom serije “Štreberi” (Big Bang Theory) Sajmonom Helbergom i njegovom suprugom na filmu “We'll Never Have Paris”.

Bonus video: