Babajić otišao da gleda "Malog Buda" i dobio telefon Huawei P7

"Iskreno nisam očekivao, jer inače nemam sreće ni sa kladionicom", kazao je Babajić koji je prije davanja izjave insistirao da pronađe momka sa biletarnice koji mu je prodao kartu, kako bi mu se zahvalio
143 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 10.10.2014. 18:35h

Film "Mali Budo" u glavnom gradu Crne Gore je odgledalo više od 20 hiljada ljudi, a Podgoričanin Emin Babajić bio je najsrećniji u nagradnoj igri koju je tim povodom organizovao bioskop Cineplexx u saradnji sa kompanijom M:tel.

Neposredno prije jučerašnje projekcije ovog filma u 18 sati, posjetioci su prije ulaska u salu isječke karata ubacivali u kutiju iz koje su portparolka bioskopa Olivera Bracanović i PR M:tela Ana Martinović izvukle srećnog dobitnika.

Da Babajić nije očekivao da će zbog odlaska u bioskop biti nagrađen mobilnim telefonom Huawei P7 i novim pripejd brojem, vidjelo se po njegovom iznenađenju i radosti kada je pročitan broj njegovog sjedišta, a isto je potvrdio i za “Vijesti”.

"Iskreno nisam očekivao, jer inače nemam sreće ni sa kladionicom", kazao je Babajić koji je prije davanja izjave insistirao da pronađe momka sa biletarnice koji mu je prodao kartu, kako bi mu se zahvalio.

"Znao sam za nagradu igru, pročitao sam na Facebooku, a i vidio sam reklamu u novinama", priznao je srećni dobitnik, koji je istakao da ipak nije došao u bioskop zbog nagrade, već da bi pogledao "Malog Buda".

"Gledao sam trejler i svi su mi rekli da je film odličan, ali i da je velika gužva pa sam zbog toga kupio kartu za ovaj termin. Možda sam se potajno i nadao da ću dobiti nagradu, ali sam mislio da su slabe šanse", pojasnio je on, a zatim otkrio da će telefon najvjerovatnije pokloniti nekome iz porodice.

Svega nekoliko minuta prije početka projekcije, red za kupovinu karte u kojem je bilo preko dvadesetak osoba svjedočio je o gledanosti filma "Mali Budo", a režiser i koscenarista Danilo Bećković, kazao je za "Vijesti" da se tome i nadao.

"Nismo se bavili prognozama, ali to je film koji je napravljen da bi ga pogledalo što više ljudi i rezultati nas veoma raduju", rekao je on, dodajući da je film jednako gledan i u Srbiji.

Galerija

Bonus video: