Psihološki triler „Pomračenje“ večeras na TV Vijesti

"Krimi noć" se planira za narednih pet subota od 22:25h, a u sklopu nje će se emitovati nekoliko triler filmova i emisija koja će vaše subotnje večeri ispuniti misterijom i neočekivanim obrtima
54 pregleda 1 komentar(a)
film Pomračenje, Foto: Screenshot (YouTube)
film Pomračenje, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 27.09.2014. 20:18h

Samo na Televiziji Vijesti ove subote u 23:10h možete pogledati psihološki triler „Pomračenje“. Priča o Džejkobu koji pokušava da otkrije okolnosti misterioznog samoubistva svoje sestre.

Džuli je žena koja je život provela u invalidskim kolicima, a koja je počinila samoubistvo prve bračne noći, šokirajući porodicu gdje niko ne može da razumije zašto je to uradila. Njen brat, Džejkob, koji je po profesiji novinar, odlučuje da otkrije okolnosti koje su navele njegovu sestru na ovako očajan potez. On počinje da prati njenog bivšeg vjerenika do danskog sela Murk. Tamo otkriva da bivši vjerenik njegover sestre planira da oženi drugu ženu koja je takođe u invlaidskim kolicima. Nakon ovog otkrića, Džejkob počinje da sumnja da je možda on ubica žena sa invaliditetom.

Film „Pomračenje“, kao i emisija „Veliki zločini“ prvi su u nizu programa koji će se emitovati u sklopu "krimi noći" na TV Vijesti.

"Krimi noć" se planira za narednih pet subota od 22:25h, a u sklopu nje će se emitovati nekoliko triler filmova i emisija koja će vaše subotnje večeri ispuniti misterijom i neočekivanim obrtima.

Bonus video: