OPŠTINSKO VJENČANJE U PONEDJELJAK?

Džordž Kluni i vjerenica u Veneciji: U subotu razmjenjuju burme

Ceremoniju će voditi bivši gradonačelnik Venecije i dugogodišnji Klunijev prijatelj Valter Veltroni
69 pregleda 0 komentar(a)
Amal Alamudin, Džordž Kluni, Foto: Beta-AP
Amal Alamudin, Džordž Kluni, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 17.02.2019. 11:01h

 Američki glumac Džordž Kluni i njegova vjerenica, Britanka Amal Alamudin, doputovali su u petak u Veneciju gdje će se tokom vikenda vjenčati, javljaju svjetske agencije. 

Budući supružnici su gondolom "Amore" stigli do luksuznog hotela "Sipriani" zajedno s prijateljima, bivšom manekenkom Sindi Kraford i njenim suprugom Rendeom Gerberom. 

U Veneciju su stigle i neke zvanice, medju kojima Met Dejmon, Migel Ferer, Elen Berkin i Ričard King. Očekuje se dolazak i Breda Pita, Anđeline Džoli, Sandre Bulok i irskog pjevača Bonoa. 

Prema navodima svjetskih tabloida, Kluni i njegova vjerenica će u subotu razmijeniti burme.

Ceremoniju će voditi bivši gradonačelnik Venecije i dugogodišnji Klunijev prijatelj Valter Veltroni. Za subotu uveče je previđen veliki koktel i vatromet u luskuznom hotelu. 

Kruže glasine da su se Kluni i Amal Alamudin već vjenčali u opštini, a neki mediji navode da će opštinsko vjenčanje biti u ponedjeljak u Veneciji, jer će gradske vlasti na taj dan zatvoriti dio grada na dva sata. 

Amal Alamudin (36) je Britanka libanskog porijekla. Po zanimanju je advokat,  a u svijetu je poznata po tome što su joj klijenti bili Julija Timošenko i Džulijan Asanž.

Bila je savjetnik generalnog sekretara UN Ban Ki-muna. 

Kluni (53) je omiljeni glumac braće Koen i Stivena Soderberga, a od skora je sam počeo da se bavi režijom. 

Američki glumac ima za sobom jedan brak kao i brojne avanture, među kojima su manekenka Linda Snoudon, Francuskinja Selin Balitran i Italijanka Elizabeta Kanalis.