Massimo Savić izvodu naslovnu numeru serije „Tajne“

Singl „Vrijeme“ postao hit koji se sjajno uklopio u radnju serije
98 pregleda 0 komentar(a)
Massimo Savić, Foto: Facebook.com
Massimo Savić, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 21.09.2014. 12:20h

Gledaoci Televizije Vijesti od nedavno imaju priliku da, svim radnim danima i subotom od 19.10h, prate novu dramsku seriju sa područja hrvatske – „Tajne“.

Serija govori o burnim odnosima dvije porodice i njihovim sudbinama koje se preko najmlađih članova ponovo isprepliću, te nas uvode u priču o ljubavi, osveti i prijateljstvima.

Osim što se izdvaja odličnom glumom, živopisni likovima, napetim situacijama, dobrim scenariom i fantastičnom režijom, ekipa koja je radila na seriji potrudila se da okupi i najbolje iz muzičkog svijeta sa naših prostora.

Svjesni da u video produkciji muzika igra važnu ulogu, tvorci ove dramske serije osmislili su pjesmu „Vrijeme“, koju je za potrebe serije otpjevao Massimo Savić.

Kako se produkcija odlučila za klavirski uvod i kako upravo taj instrument preovladava u pjesmi, Massimo Savić je angažovao P'Egyja Martinjaka koji je napisao muziku za ovu numeru, a svoje umijeće je pokazao u dvije Massimove pjesme „Iz jednog pogleda“ i „Suze nam stale na put“. Autorka teksta, ujedno i jedna od scenarista serije, je Dee Matas koja je uspješno povezala pjesmu sa pričom koja preovaldava u „Tajnama“.

Budući da se serija snimala po lokacijama Zagreba i njegove okoline, spot za pjesmu snimljen je u selu Nepeš ispred starog dvora okruženog vinogradima, gdje se odvija i dio radnje.

Bonus video: