"Čudesna Crna Gora": Ljepote Starog Bara u novoj epizodi

Emisija „Čudesna Crna Gora“ emituje se svake druge srijede na TV Vijesti u 21:35h
77 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 19.08.2014. 12:19h

''Potraži je stari druže, pa da vidiš Božiji dar, od davnina varoš jednu, prelijepi Stari Bar...''

Vođeni pjesmom, odlučili smo da potražimo Stari Bar. Ljepotu i tajne ovoga mjesta otkrivamo vam u trećoj epizodi emisije ''Čudesna Crna Gora'', koja je na programu TV Vijesti u srijedu 20. avgusta u 21.35h.

Šetajući starobarskom kaldrmom, saznali smo mnogo toga. Zanimljivi ljudi i njihove priče, muzika i druženje, uvjerili su nas da smo na pravom mjestu - mjestu na kome se spajaju vjekovi, kulture, rađaju ljubavi i nestaju sve razlike i mjestu koje Crnu Goru svakako čini čudesnom.

Emisija „Čudesna Crna Gora“, koja je se emituje svake druge srijede na TV Vijesti u 21:35h, prikazuje neobična mjesta, događaje, talentovane ljude, običaje i legende, koji su zanimljivi crnogorskoj javnosti, ali i turistima koji odmaraju na našem primorju i one koji su na planinama.

''Čudesna Crna Gora'' dio je projekta Amazing Montenegrins koji ostvaruju mediji i Portonovi kao strateški partneri.

Tokom šest mjeseci u ovoj emisiji objavljivaćemo priče, ne samo o prirodnim biserima Crne Gore , već i crnogorskoj kuhinji, istorijskim pričama, legendama, talentovanim ljidima i njihovim životnim sudbinama. Saznajte šta to Crnu Goru čini čudesnom, upoznajte mjesta i ljude koji žive između planina i mora!

Galerija

Bonus video: