#MojVideo

Nađa Ilić dobitnica sedmične nagrade u okviru Magisto takmičenja

Nagradno takmičenje za najbolji video kreiran Magisto aplikacijom pokrenuli su TV Vijesti i Telekom
50 pregleda 0 komentar(a)
Nađa Ilić Summer joy, Foto: Screenshot (magisto.com)
Nađa Ilić Summer joy, Foto: Screenshot (magisto.com)
Ažurirano: 13.08.2014. 17:04h

Prva sedmična nagrada u okviru Magisto takmičenja #MojVideo, pripala je Nađi Ilić iz Herceg Novog.

Nađa Ilić je nagrađena telefonom Sony Xperia E1, za video pod nazivom “Summer joy”.

O pobjedničkom videu odlučio je fotograf Aleksandar Jaredić u emisiji "Boje jutra" na TV Vijesti.

Video možete pogledati OVDJE.

Nagradno takmičenje za najbolji video kreiran Magisto aplikacijom pokrenuli su TV Vijesti i Telekom. Takmičenje traje tri mjeseca, a najkreativniji biće nagrađeni smartfonom Sony Xperia E1 (sedmična nagrada) i iPhone 5C (mjesečna nagrada).

Takmičenje je namijenjeno svim Telekomovim korisnicima, a da bi učestvovali, potrebno je da preuzmu Magisto aplikaciju i u njoj kreiraju video u skladu sa zadatom temom. Tema ovog mjeseca je “Ljeto u Crnoj Gori”.

Nakon što kreira video, neophodno je da ga korisnik objavi u Magisto online albumu, uz hashtag #MojVideo i link za video, zajedno sa svojim kontakt podacima, pošalje na email adresu mojvideo@t-com.me.

Najbolji video materijali će biti nagrađeni svake srijede, u emisiji "Boje jutra" na TV Vijesti, a o najboljem videu odlučuju relevantni predstavnici javnog i kulturnog života – gosti jutarnjeg programa.

Telekom korisnici odnedavno imaju mogućnost dva mjeseca besplatnog korišćenja premijum verzije Magista, koja je jedna od najpopularnijih aplikacija za video montažu za smartfone i tablete.

Magisto Video montažer veoma je jednostavan za upotrebu jer automatski pretvara video snimke i fotografije korisnika u profesionalno montirane filmove obogaćene interesantnim grafičkim detaljima i efektima, uz muziku koju korisnik sam odabere.

Obrada sadržaja i proces kreiranja filma traje samo nekoliko minuta, a korisnik može da odabere opciju da podijeli film sa ostalim korisnicima Magista, kao i sa svojim prijeteljima na društvenim mrežama.

Aplikacija je dostupna u online prodavnici AppStore, a za korisnike Android platforme, omogućeno je preuzimanje APK aplikacije sa Telekomovog sajta, uz ručnu instalaciju. Detaljno uputstvo za učestvovanje u Magisto takmičenju #MojVideo nalazi se OVDJE

Preporučujemo za Vas