Avenija Brazil - Ključ uspjeha krije se u muzici!

Avenija Brazil je svjetski fenomen čija su prava na emitovanje prodata u više od 100 zemalja, a serija je prevedena na 20 jezika
116 pregleda 3 komentar(a)
Avenija Brazil, Foto: TV Vijesti
Avenija Brazil, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 08.08.2014. 19:18h

Gledaoci Televizije Vijesti radnim danima i subotom od 17:05 časova uveliko uživaju u uzbudljivoj priči o osveti mlade djevojke Nine, koja želi da natera maćehu da plati jer joj je oduzela pravo na srećno djetinjstvo.

Osim što se izdvaja odličnom glumom, živopisni likovima, napetim situacijama, dobrim scenariom i fantastičnom režijom velikom uspjehu Avenije Brazil doprinjela je i muzika koja prati scene likova koje rado gledamo!

Ono što je svakako najzanimljvije je da je za potrebe uvodne špice na portugalski prepjevan hit Don Omara - Danza Kuduro, zahvaljujući kome je Avenija Brazil dobila i nadimak - OiOiOi. O popularnosti pjesme, u prilog ide činjenica da se u toku emitovanja posljednje epizode serije u Brazilu, na društvenoj mreži Twitter, najviše postovalo uz #OiOiOi hashtag i samim tim to je postalo tema o kojoj se te večeri najviše govorilo na ovoj društvenoj mreži.

Takođe, pojedini glumci imaju svoje pjesme i dio su oficijalnog saundtraka telenovele.

Isto tako, pjesme svjetskih zvijezda, poput Adel, Lana Del Rey, Shakire i poznatih brazilskih izvođača, kao što je Michael Teló prate pojedine scene.

Pripremili smo vam listu najupečatljivijih i najslušanijih pjesama koje su obilježile seriju koja je pridobila više od 80 miliona gledalaca u matičnoj zemlji i ostvarila veliki uspjeh kako u regionu, tako i u Crnoj Gori.

Robson Moura e Lino Krizz – Vem dançar com Tudo (Kuduro)

Adele – Set fire to the rain

Marisa Monte – Depois

Coldplay – Charlie Brown

Maria Rita – Cupido

Tchê Garotos – Cachorro Perigoso

Michel Teló – Humilde Residência

Mayer Hawthorne – Finally Falling

Lana Del Rey – Video Games

Donna Summer – Hot Stuff

Aviões do Forró – Correndo atrás de mim

Sorriso Maroto – Assim você mata o papai

Banda Xeiro Verde – Tá Faltando Homem

Podsjećanja radi Avenija Brazil je svjetski fenomen čija su prava na emitovanje prodata u više od 100 zemalja, a serija je prevedena na 20 jezika.

Proglašena za najbolju seriju koja dolazi iz Brazila, Avenija Brazil osvojila je i našu publiku, a njene uzbudljive nastavke možete pratiti samo na TV Vijesti.

Bonus video: