Do gole kože: Novi rijaliti pomjerio granice

U svakoj epizodi učestvuju tri muškarca i tri žene koji moraju da idu na sastanke jedni sa drugima, kao i da provode vrijeme zajedno - potpuno goli
86 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 25.07.2014. 15:08h

Američki televizijski kanal VH1 odlučio je da pomjeri granice rijaliti šou, pa da bi privukao gledaoce, pa samim tim i oglašivače, njihovi producenti su odlučili da pomjere granice: Organizovali su rijaliti šou sa ciljem upoznavanja parova u kojem su učesnici potpuno goli.

Prva epizoda šoua pod originalnim nazivom "Dating naked" (Goli 'sudar') već je privukla ogromnu pažnju javnosti a publika je željno iščekivala nastavak koji je emitovan u četvrtak.

U svakoj epizodi učestvuju tri muškarca i tri žene koji moraju da idu na sastanke jedni sa drugima, kao i da provode vrijeme zajedno - potpuno goli.

Prvi koji se pojavljuju su Džoi (24) i Vivi (36). Džoi je kao jednu od najvećih briga iznio to da bi mu bilo jako neprijatno ako se vidi da se uzbudio, a Vivi je priznala da nije imala seks više od godinu dana.

Međutim, Džoiju se više dopala 20-godišnja Džesmin iz Izraela, što se može videti po njihovom spontanom poljupcu.

Svim učesnicima daju se uputstva i predlažu društvene aktivnosti a cilj svojevrsnog "eksperimenta" jeste da se utvrdi da li smo privlačniji jedni drugima kada smo potpuno goli i da li to utiče na nas da imamo jači seksualni nagon.

Galerija

Bonus video: