TV Vijesti: Nova sezona serije "Agatino pravo" od ponedjeljka

Agatino pravo je priča o uspješnoj advokatici čiji je život iznenada krenuo u potpuno drugom smjeru
65 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 28.06.2014. 12:58h

Zbog velikog interesovanja gledalaca, TV Vijesti - od ponedjeljka 30. juna počinje sa emitovanjem druge sezone serije "Agatino pravo". Nove epizode ovo popularne serije biće emitovane u istom terminu kao i prvi serijal - radnim danima od 19:55 časova.

Agatino pravo je priča o uspješnoj advokatici čiji je život iznenada krenuo u potpuno drugom smjeru. To je priča o ljudima koji rade u advokatskoj kancelariji, a koji se susrijeću sa brojnim slučajevima, od smiješnih do ozbiljnih i životno važnih, kako u poslovnom, tako i u privatnom životu.

Publika u Crnoj Gori je već upoznala Agatu koja je nakon kraha veze sa čovjekom sa kojim je planirala da osnuje porodicu i iznenadnog gubitka prestižnog radnog mjesta – krenula potpuno novim putem.

Nakon što se njen "svijet srušio", Agata je prihvatila ponudu svoje prijateljice Dorote i sa njom osnovala advokatsku kancelariju u kojoj se dešavaju razne zgode i nezgode.

U prvim epizodama nove sezone, Agata se vraća sa odmora, koje je provela sa Maćekom, pokušavajući da održi balans između privatnog i poslovnog života. Međutim, ubrzo saznaje da Marek krije nešto od nje. Ispostavlja se da je njen otac u nevolji, koji je optužen za sprovođenje ilegalne administraciej dopinga u timu.

On nije htio da uznemirava Agatu pa se obratio za pomoć njenom kolegi. Međutim, Agata nije spremna da stvari gleda izdaleka i indirektno se upliće u rješavanje ovog slučaj.

Sa druge strane, Dorota se bori da održi profesionalnost uprkos trudničkim siptomima. strahujući da će opet morati da se „pozdravi“ od kancelarije na neko vrijeme.

"Agatino pravo" je poljska serija koja je pridobila vjernu publiku u zemlji u kojoj je snimljena, pri čemu ovu uzbudiljivu priču u prosjeku prati 3.57 miliona gledalaca, a najveći uspjeh postigla među urbanom ženskom populacijom. Takođe u Crnoj Gori, ova serija postaje sve popularnija.

Glavne uloge: Agnieszka Dygant, Daria Widawska, Tomasz Karolak, Leszek Lichota, Małgorzata Kożuchowska.

Bonus video: