Boje jutra i sa mora

Uz prvu jutarnju kafu moći ćete da uživate dok pratite servisne informacije, najave muzičkih, pozorišnih, filmskih i ostalih kulturnih dešavanja iz svih krajeva Crne Gore
50 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 27.06.2014. 13:19h

I ovog ljeta Boje jutra će biti emitovane i sa mora. Od ponedjeljka - 30 juna do 1. septembra, od sedam do 10 sati jutarnji program TV Vijesti emitovace se i iz Bečića.

Uz prvu jutarnju kafu moći ćete da uživate dok pratite servisne informacije, najave muzičkih, pozorišnih, filmskih i ostalih kulturnih dešavanja iz svih krajeva Crne Gore. A sve aktuelne događaje koje ne budete u prilici uživo da ispratite moći ćete vidjeti u jutarnjem program pošto će reporter biti na svim mjestima gdje se nešto važno dešava i za vas spremiti izvještaje.

Svakog radnog dana u fokusu ekipe Boja jutra biće i bezbjednost u saobraćaju i na moru, čistoća crnogorskih plaža, preventiva i opasnost od mogućih požara, virusa, te sve vrste zloupotreba službenih položaja i greške nadležnih institucija. Uporedo, promovisaće dobre primjere upravljanja, očuvanja životne sredine, zdrave stilove života, građansku odgovornost, kreativnost, obrazovanje i brigu o najmlađim i najstarijim gledaocima.

Svi turisti i građani Crne Gore će u Bojama jutra, kao i u ostalim dijelovima programa, imati priliku da, sem redovnih meteo izvještaja Meteo centra, dobiju i važnu biometeorološku prognozu kako bi lakše planirali svoje aktivnosti tokom ljetnjih dana.

Za one najvjernije, kao i do sada, spremne su nagrade.

Kroz tri sata programa i dalje će vas voditi Bojana Bojović Golijanin, Hanja Marović i Ananije Jovanovic, ali sa pojačanjem. Njima se priključuje Mileva Žurić koja se vraća u program nakon godinu i po porodiljskog odsustva.

Kao što ste i navikli, sa terena će se uživo javljati i reporteri koji ce prenositi sve važne i nove informacije. Iz Boke priče za gledaoce Boja jutra donosi Dubravka Perović, iz Nikšića Darko Bulatović, sa sjevera će se javljati Sead Sadiković i Boban Obradović.

Ipak, ukoliko ne budete stigli da gledate Boje jutra u jutarnjim časovima, samo zbog vas u poslijepodnevnim emitovaće se Boje ljeta, kao skraćeno izdanje jutarnjeg programa.

Započnite dan uz sunčane Boje jutra i družite se sa nama uz Boje ljeta!

Bonus video: