Iznenadio publiku: Prvi nastup Luja Si Keja nakon seks skandala

Poznati komičar, reditelj, glumac, pisac i producent povukao se prošle godine iz javnosti nakon što je priznao da je kriv za niz optužbi za seksualno uznemiravanje
522 pregleda 0 komentar(a)
Luj Si Kej, Lui Si Kej, Louis CK, Foto: Shutterstock
Luj Si Kej, Lui Si Kej, Louis CK, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 28.08.2018. 16:18h

Luj Si Kej nastupio je prvi put nakon deset mjeseci, iznenadivši publiku nenajavljenim nastupom u jednom njujorškom klubu.

Poznati komičar, reditelj, glumac, pisac i producent povukao se iz javnosti nakon što je priznao da je kriv za niz optužbi za seksualno uznemiravanje, a u nedjelju veče publici je predstavio svojim "tipičnim repertoarom", ne spominjući skandal, kazao je Noam Dvorman, vlasnik "Comedy Cellara" u kojem je Luj Si Kej nastupio.

Dvorman je kazao za Njujork tajms da je komičar dobio ovacije po samom izlasku na binu, ali i da se jedan od posjetilaca požalio kako je trebalo da bude obaviješten o nastupu, "kako bi odlučio da li da dođe".

Navodi o seksualnom uznemiravanju pojavili su se u novembru prošle godine, a pet žena je optužilo Luja Si Keja da je masturbirao u njihovom prisustvu.

Njegov film "I Love You, Daddy" je potom povučen iz bioskopa, a komičar je u saopštenju priznao da su priče o seksualnom uznemiravanju tačne.

Bonus video: