Nastavak serije o dobrim vješticama biće sniman u Srbiji

Atraktivne lokacije i povoljni uslovi za rad, uz kvalitetne domaće filmadžije, samo su neke od prednosti koje strane produkcije žele da iskoriste
127 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 28.05.2014. 08:18h

Jedna od najvećih medijskih korporacija, američki TV gigant CBS planira da u Srbiji snima novu sezonu hit serije “Čari”, saznaje Blic.

Taj list piše da su producenti blizu dogovora sa kolegama iz Srbije da nove epizode serije na čelu sa holivudskom zvijezdom Alisom Milano snime u toj zemlji.

Atraktivne lokacije i povoljni uslovi za rad, uz kvalitetne domaće filmadžije, samo su neke od prednosti koje strane produkcije žele da iskoriste.

Foto: Screenshot (YouTube)

"Hit serija o dobrim vješticama uskoro će snimati kod nas. U američkim medijima pisalo se o povratku “Čari” na televiziju, ali nije bilo poznato da će se upravo u Srbiji snimati nove epizode. Međutim, izvjesno je da će se krajem godine prva klapa nove sezone pasti u Beogradu. Jedino se čeka da se stranim filmskim radnicima u Srbiji odobri povraćaj takse za snimanje. U narednih godinu dana državna kasa može da bude punija za više od 1,5 miliona eura samo od poreza za snimanje filmova holivudske produkcije", kaže izvor Blica.

Galerija

Bonus video: