Niggor uči da pleše: Već je smršao osam kilograma

"Život mi je kuća-ples-kuća. Ne mogu da spavam, nemam vremena ni za šta i ni za koga. Djevojka mi poluđe i neće da čuje ni 'p' od plesa"
111 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 25.04.2014. 16:43h

Crnogorskog repera, MC-ja i DJ-a Igora Lazića, poznatijeg kao Niggor, odnedavno gledamo u šouu “Ples sa zvijezdama”.

“Od malena sam volio da igram, čak se jedno vrijeme bavio brejkdensom, ali sportski ples je potpuno drugačiji od onoga kako sam ga ja zamišljao. Tek sad vidim da nije lako plesačima, jer je ovaj sport veoma komplikovan, težak i potrebno je za njega mnogo rada, truda, odricanja i živaca. Uz puno muke i vježbe dosta sam naučio i mogu da se pohvalim da sad znam osnovne korake skoro svakog plesa”, pohvalio se Niggor.

Kako kaže, proces je dodatno otežala njegova visina i težina.

“Kada sam počeo, imao sam 108 kilograma i za ovih nekoliko nedjelja uspio sam da smršam osam. Bez obzira što volim da igram, u početku mi je bilo teško da se sa više od sto kila i skoro dva metra pokrenem, jer za ples treba čovjek da bude vitak i ne toliko visok”, priznaje Niggor.

U prošloj emisiji, on i njegova partnerka Jelena Borović imali su gošću Jelenu Stojković koja je sa njima otplesala džez.

Iako su bili dobri i od žirija dobili dovoljan broj glasova, Niggor se nije mogao pohvaliti i podrškom publike, pa je završio u baražu.

“Prošle sedmice dobili smo pretešku koreografiju i to iz finala američkog Plesa sa zvijezdama. Posebno mi je bilo teško to što plešem sa dvije partnerke jer je za to trebala i veća okretnost i koncentracija, a pritisak je veliki pošto sve ide uživo. Imali smo samo četiri dana da skinemo kompletnu koreografiju, za koju su mi svi plesači rekli da treba po nekoliko nedjelja, što je uslovilo da te večeri na podijumu imam veliku tremu. Na kraju od žirija smo dobili visoke ocjene i završili na četvrtom mjestu, čime smo bili zadovoljni, ali nam je baraž bio iznenađenje”, priznaje Niggor i dodaje da od publike nijesu imali ni glas.

“Kako su bili praznici, vjerovatno su ljudi manje gledali prošlonedjeljni šou ili su se možda, vidjevši da sam četvrti na listi, sa 12 poena više od Nemeša koji je imao najmanje poena od žirija, moji navijači opustili i nijesu glasali. Na kraju, on je završio sa dva boda više od mene, a Katarina Šišmanović i ja smo se našli u baražu. Iako je slovila za jednog od favorita, ona se u salsi nije baš najbolje snašla, mada mislim da je tu i umor od napornih treninga učinio svoje, a mi smo za razliku od njih zablistali i prošli dalje”, objašnjava Niggor.

Muzičar je iste večeri pokazao i vrhunsko umijeće improvizacije kad je ča-ča-ča u pitanju. Za razliku od većine njegovih kolega, koji nijesu mogli da isprate profesionalne partnere, Jelena tih 30 sekundi nije mogla da isprati Niggorove improvizacije koje su nasmijale sve, pa čak i žiri.

“Mislio sam da nema potrebe za dodatnim poenima, pa sam riješio da se malo našalim i improvizujem”, kroz smijeh se prisjeća on.

Nemam vremena ni za šta

Niggor i Jelena ove nedjelje spremaju mambo, a o tome kako se snašao u ovom plesu, naš sagovornik kaže:

“Mambo je ludački brz, seksi, zavodnički ples i uz to veoma težak. Igrajući ga na probama sav sam u golu vodu”, priznaje on i obećava da će i ovoga puta na podijumu dati svoj maksimum.

“Od kad traje ovaj šou život mi se pretvorio u kuća-ples-kuća. Više nemam vremena ni za šta i ni za koga. Čak, poslije emisija, drma me adrenalin pa ne mogu da zaspim do ranih jutarnjih sati. Čak mi zbog toga i djevojka poluđe i neće da čuje ni 'p' od plesa”, kroz smijeh priča Niggor.

Galerija

Bonus video: