Treća sezona serije "Montevideo, vidimo se" od večeras na TV Vijesti

Radnja novih epizoda odvija se u Montevideu, tokom održavanja Prvog svjetskog prvenstva u fudbalu
351 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 13.04.2014. 12:24h

Treća sezona TV serije pod nazivom "Montevideo, vidimo se!", sa novih jedanaest epizoda, počeće da se prikazuje večeras, na TV Vijesti, nakon što je publika već imala prilike da gleda i predhodne dvije sezone TV serije "Montevideo, Bog te video" i "Na putu za Montevideo".

U režiji Dragana Bjelogrlića i po scenariju Ranka Božića i Dimitrija Vojnova, koji je rađen na osnovu istinitih događaja o najvećem sportskom uspehu iz 1930. godine, radnja novih epizoda TV serije "Montevideo, vidimo se!" odvija se u Montevideu, tokom održavanja Prvog svjetskog prvenstva u fudbalu.

Novih jedanaest epizoda, u produkciji kuće "Intermedia Network", će dočarati tri ključne utakmice koje je naša reprezentacija odigrala protiv timova Brazila, Bolivije i Urugvaja.

Paralelno sa nastupom na Prvenstvu prati se susret mladih fudbalera sa novim svijetom i drugačijom kulturom kroz sticanje novih poznanstva ali i suočavanjem sa daleko spremnijim i uigranijim protivničkim ekipama.

Pred njima su izazovi i prepreke, na i van fudbalskog terena, znatno drugačijim od onih koje su doživljavali u Beogradu, a koje su morali da prevaziđu kako bi dostigli sve ono o čemu su do tada samo maštali.

Serija prikazuje sudbinu reprezentacije Kraljevine Jugoslavije koja od potpunih autsajdera iz jedne male evropske zemlje, čije ime nepravilno izgovoraju, i kojoj niko ne daje prevelike šanske za uspjeh, pravi preokret, postaje iznenađenje Prvenstva i ubrzo dospijeva na stranice svjetske štampe, nakon što je pobjedila fudbalsku velesilu Brazil.

Slijedi suočavanje sa nepravdom koja im je načinjena, sa neočekivanim pravilima i prihvatanjem poraza nakon utakmice sa domaćinom Prvenstva, ali i sa važnim životnim lekcijama, nezaboravnim prijateljstvima koje je svako iz Montevidea ponio u svoju domovinu gdje im je priređen trijumfalni doček kao trećeplasiranoj reprezentaciji na svijetu.

U trećoj sezoni TV serije pored slavnog holivudskog glumca Armanda Asantea, kojeg je publika gledala u filmu “Montevideo, vidimo se!", uloge su ostvarili mnogi španski glumci, kao što je Elena Martinez koja je već pridobila simpatije bioskopskih gledaoca, zatim Francisko Vera, Konča Hidalgo, Dženifer Martin, Hose Luis Madariaga, Roberto Goja, Karla Sančez, čija uloga dobija više prostora u seriji u odnosu na film, i mnogi drugi španski umjetnici.

Bonus video: