"Zora dubrovačka" pet godina kasnije: Rat se završio i novi život počinje

Novi život junaka Zore dubrovačke donosi nova uzbuđenja i izazove koji gledaoce neće ostaviti ravnodušnim
382 pregleda 6 komentar(a)
Ažurirano: 28.03.2014. 17:59h

Od sjutra samo na televiziji Vijesti možete pratiti drugu sezonu ljubavne drame “Zora dubrovačka”, gdje su snažne emocije, uzbudljivi zapleti, isprepleteni odnosi i opasne spletke samo dio uzbuđenja koje gledaoce očekuje u novim nastavcim.

Glavni junak Maro, koji je proveo pet godina na ratištu, vraća se kući puno zreliji, ali i pomalo povučen u sebe. On nastoji ne zanositi se snovima o Juditinom povratku, koja je sve ove godine provela sa majkom u Rimu sakrivajući se od javnosti i policije. Nakon što Maro sazna da je Judita za ovo vrijeme rodila njihovu kćer Zoru, simaptičnu djevojčicu vesele narave, usled njihovog ponovnog susreta u Dubrovniku, odlučuje je oženiti. U međuvremenu, Deša postaje direktorica bolnice, dok se Adela nakon pet godina života u samostanu vraća u Dubrovnik kao časna sestra. Dživo preuzima konobu i vodi je sa Dinom, a Magdalena mora da se nosi sa teškom bolesti. Marovi roditelji, Dijana i Šiško, sada uživaju u svojoj sreći i obnovljenoj kući, a njihova sreća postaje još veća kada Judita i Zora postanu članovi njihove porodice.

U novoj sezoni, Matija, djevojčica koja je sa majkom morala da ode u Njemačku, gdje nikako nije mogla zaboraviti Kesovije koji su joj pružili toliko ljubavi, a ni Mara za kojeg je jako vezana i kojem duguje što joj je spasio život, odlučuje da se nakon punoljetstva ponovo vrati u Dubrovnik.

U drugoj sezoni pojaviće se novo glumačko lice, odnosno novi lik. Radi se o mladoj, simpatičnoj i zgodnoj Željki koju će oživjeti glumica Karmen Lovrić. Ova mlada djevojka, iako pomalo povučena, voli život i zabavu.

Novi život junaka Zore dubrovačke donosi nova uzbuđenja i izazove koji gledaoce neće ostaviti ravnodušnim.

Glavne uloge: Barbara Bilić, Boris Ler, Dragan Despot, Momčilo Otašević, Ana Kvrgić, Vanessa Radman, Alen Liverić, Jelena Perčin, Ivana Horvat

Bonus video: