Ko zaslužuje Gvozdeni prijesto?

Serija trenutno ulazi u četvrtu sezonu, a pisac serijala Džordž R. R. Martin još nije ni "zucnuo" kada će posljednje dvije knjige biti objavljene
7 komentar(a)
Igra prijestola, Foto: Thewhitonline.com
Igra prijestola, Foto: Thewhitonline.com
Ažurirano: 15.03.2014. 18:43h

U seriji "Igri prijestolja", mnogi su tokom godina imali čast da sjednu na Gvozdeni prijesto, a ekipa časopisa "Veniti fer" pitala je glumce iz serije ko zaslužuje da na kraju priče zauzme to mjesto.

Serija trenutno ulazi u četvrtu sezonu, a pisac serijala Džordž R. R. Martin još nije ni "zucnuo" kada će posljednje dvije knjige biti objavljene.

Neki od glumaca, u kostimima svojih likova, dali su očekivane odgovore - ser Džora misli da Deneris zaslužuje prijesto, ona se slaže, Džon Sniježni bi rado tamo vidio Varisa, Sansa svog brata Roba, Arja svog polubrata Džona Sniježnog...

Najzabavnije odgovore dali su Brijena od Oporja i kraljević Džofri, koji smatraju da bi prijesto trebalo da zauzme - Hodor! Džejmi Lanister misli da bi prijesto trebalo da ostane pust - "ovim ljudima očigledno ne ide zalijetanje ka prijestolju".

Semvel Tarli bio je veoma uopšten, pa je rekao samo - "bilo ko osim Džofrija. Čim razmišljate o nekome osim njega, idete u dobrom pravcu".

Bonus video: