CNN ukida emisiju Pirsa Morgana

Morgan je vodio tu emisiju tri godine pošto je termin u 21.00 po istočnoameričkom vremenu naslijedio od Lerija Kinga
1 komentar(a)
Pirs Morgan, Foto: Reuters
Pirs Morgan, Foto: Reuters
Ažurirano: 24.02.2014. 12:04h

Američka televizija CNN (Si-En-En) saopštila je da ukida emisiju "Pirs Morgan lajv" (Piers Morgan Live) koju emituje u udarnom terminu, mada datum prestanka još nije određen.

Morgan je vodio tu emisiju tri godine pošto je termin u 21.00 po istočnoameričkom vremenu naslijedio od Lerija Kinga, ali njegova emisija nije imala zapažen rejting.

Britanac Morgan radio je kao urednik u nekoliko britanskih tabloida, a na televiziju se vratio kao sudija u "America's Got Talent", "Britanin's 's Got Talent" i kao učesnik u "Celebrity Apprentice".

Pirs je bio domaćin Bi-Bi-Sijeve (BBC) emisije "You Can't Fire Me, I'm Famous", a radio je i intervjue i dokumentarne emisije za Aj-Ti-Vi (ITV), a za Njujork tajms rekao da je s predsjednikom CNN-a razgovarao o svojoj novoj ulozi na toj TV mreži.

Publika CNN-a se umorila od slušanja Britanca koji raspravlja o američkim kulturnim pitanjma, naveo je Morgan u jednom od tekstova koji je juče objavljen na internetu.

Ranije ovog mjeseca on je potvrdio da ga je u decembru saslušala britanska policija u vezi s presretanjem telefonskih poruka u okviru skandala u Velikoj Britaniji oko prisluškivanja slavnih i žrtava kriminala, koji je doveo do više hapšenja, ostavki i gašenje tabloida News of the World.

Bonus video: