Džejms Blant: Razvalili smo Srbe od bombardovanja

Na sebi svojstven način reagovao je satirični portal Njuz.net koji je sugerisao da bi Srbi trebalo da se osvete tako što će poslati Bojana Marovića "da grune na London"
126 pregleda 17 komentar(a)
Džejms Blant, Foto: Beta/AP
Džejms Blant, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 18.02.2014. 16:32h

Britanski muzičar Džejms Blant u emisiji "Top Gear" pričao je o vremenu provedenom na Kosovu 1999. dok je bio oficir NATO snaga.

Pjevač je između ostalog prokomentarisao kako su on i njegovi saborci "razvalili Srbe od bombardovanja" što je izazvalo veliku polemiku na Internetu i bujicu uvreda na njegov račun na YouTube servisu i Facebook profilu.

Video u kojem to izjavljuje kasnije je skinut sa Youtubea.

Osim psovki, kletvi i prijetnji pjevač je na Facebooku "izbombardovan" snimcima i fotografijama civilnih žrtava NATO bombardovanja 1999.

Na sebi svojstven način reagovao je satirični portal Njuz.net koji je sugerisao da bi Srbi trebalo da se osvete tako što će poslati Bojana Marovića "da grune na London".

Blant je ranije pričao da su on i njegov odred spriječili izbijanje Trećeg svjetskog rata, tako što su odbili naredbu američkog generala Veslija Klarka da zauzmu prištinski aerodrom koji su tada okupirali Rusi.

Bonus video: