Branko Kockica: Sadašnja djeca ne gube ništa što nema više emisije

"Kocka, kocka, kockica" je rađena od 1978. do 1992, a od Milićevića je stvorila omiljenu ličnost
257 pregleda 19 komentar(a)
Branko Kockica, Foto: YouTube
Branko Kockica, Foto: YouTube
Ažurirano: 29.01.2014. 16:27h

Glumac Branislav Milićević, poznatiji kao Branko Kockica kazao je da nikada više ne bi radio emisiju kao što je bila kultna "Kocka, kocka, kockica" i dodao da današnja djeca ne gube ništa zbog toga što ne rastu uz takve programe.

"Nikada više ne bih radio tu emisiju. To je naporno, a ja sam mator", priznao je Milićević listu Informer. On je kazao da razlog nisu samo njegove godine, te da je pitanje koliko pozitivnog uticaja je imala njegova emisija na generacije koje su odrastale uz nju.

"Mislim da djeca ništa ne gube zbog činjenice da televizije ne emituju više emisije poput onih koje sam ja stvarao. Ovi što su kao mali gledali 'Kockicu' sada su veliki, a među njima ima mnogo đubradi", smatra on.

"Kocka, kocka, kockica" je rađena od 1978. do 1992, a od Milićevića je stvorila omiljenu ličnost među brojnim generacijama koje još pamte njegov pozdrav "tatatatira".

Pitanje zašto takvih emisija više nema na televiziji glumca kaže da ne treba da bude upućeno njemu.

"To treba da pitate direktore televizija. Mnogi su u zabludi da glumci biraju svoje poslove. Nas biraju reditelji i producenti", objasnio je on.

Bonus video: