Džo Manđanelo: Koncentrišem se na tijelo, um i duh

Uzor mi je grčka filozofija jer je njihova kultura bila izgrađena na atletičarima i filozofima, što je najbolji spoj", kazao je Manđanelo
55 pregleda 0 komentar(a)
Manđanelo, Foto: Just Jared
Manđanelo, Foto: Just Jared
Ažurirano: 21.12.2013. 18:51h

Džo Manđanelo, poznat po ulozi vukodlaka u seriji “Prava krv”, obradovao je obožavateljke slikom za naslovnicu časopisa “Muscle & Fitness”. On je sa čitaocima podijelio tajnu svoje linije, dodajući da je veoma skoncentrisan na svoje tijelo.

“Postoje tri elementa na koja se koncentrišem, a to su tijelo, um i duh. Znam puno glumaca koji se koncentrišu na duh i um, a ne rade na svom tijelu. Uzor mi je grčka filozofija jer je njihova kultura bila izgrađena na atletičarima i filozofima, što je najbolji spoj", kazao je Manđanelo i otkrio da je u svojim 20im godinama bio alkoholičar.

“Pio sam veoma dugo. Kada si mlad i uspješan, misliš da uspjeh briše loše navike”, ispričao je i dodao da je do promjene na bolje došlo je tek kada je dotakao dno.

“Mislim da su me trgli policajci. Zakucali su na vrata i dali mi pet minuta da pokupim stvari, prije nego promijene bravu. Zaplijenili su mi automobil koji je kasnije prodat na aukciji”, prisjetio se glumac, koji sa ponosom ističe da je trijezan već 11 godina.

Bonus video: