"Šou svih vremena" nas vraća u 1989. godinu

Sljedećeg dana su krenuli u diskografsku kuće. I tako je otkrivena Nina Badrić koja nam stiže u goste
112 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 20.12.2013. 14:56h

U trećoj epizodi serijala "Šou svih vremena", koji se emituje na TV Vijesti, gledaoce vodimo u nostalgičnu avanturu i na sentimentalno putovanje u 1989. godinu.

To je godina velikih preokreta - pada berlinski zid, Vaclav Havel postaje predsjednik Čehoslovačke, a u Jugoslaviji dolazi do fenomena cvjetanja mora.

Kusturica osvaja Zlatnu palmu u Kanu. Nina Simon gostuje na beogradskom džez festivalu. A u butiku radi jedna Nina. I kao u nekoj bajci, tada zvijezda broj jedan, Dino Dvornik, sasvim slučajno u prolazu prepoznaje jedinstven vokal mlade prodavačice.

Sljedećeg dana su krenuli u diskografsku kuće. I tako je otkrivena Nina Badrić koja nam stiže u goste. Pored nje tu je još jedna Nina - Nina Janković koja je 1989. godine, napunila prvu godinu života.

Svojevrsni junaci 1989. godine su i Mićko Ljubičić koji je bio radijska zvijezda broj 1, a Milko Đurovski je igrao jednu od najboljih sezona u svojoj bogatoj fudbalskoj karijeri.

Specijalnim ljetom pravo u 1989, stiže nam i Željko Bebek. Ko je osvojio Nostalgičnu spomenicu 1989, i da li je pobijedio Nikolin ili Mašin tim ostaće neizvjesno do samog kraja.

Ne propustite "Šou svih vremena" u nedjelju u 21h .

Bonus video: