Šou svih vremena: Sentimentalno putovanje u 1989.

To je godina velikih preokreta - pada berlinski zid, Vaclav Havel postaje predsjednik Čehoslovačke, a u Jugoslaviji dolazi do fenomena cvjetanja mora
4 komentar(a)
Ažurirano: 18.12.2013. 12:18h

U nedjelju 22. decembra od 21.00 čas na TV Vijesti, možete pratiti treću epizodu serijala "Šou svih vremena" drugačiji od svih drugih na našim prostorima

U trećoj epizodi serijala "Šou svih vremena" gledaoci se vode u nostalgičnu avanturu i na sentimentalno putovanje u 1989. godinu.

To je godina velikih preokreta - pada berlinski zid, Vaclav Havel postaje predsjednik Čehoslovačke, a u Jugoslaviji dolazi do fenomena cvjetanja mora. Beograd dobija novo pozorište Bitef teatar, Kusturica osvaja Zlatnu palmu u Kanu.

Nina Simon gostuje na beogradskom džez festivalu. A u butiku radi jedna Nina. I kao u nekoj bajci, tada zvijezda broj jedan, Dino Dvornik, sasvim slučajno u prolazu prepoznaje jedinstven vokal mlade prodavačice.

Sledećeg dana su krenuli u diskografsku kuće. I tako je otkrivena Nina Badrić koja je i gost epizode.

Pored nje tu je još jedna Nina - Nina Janković koja je 1989., napunila prvu godinu života. Svojevrsni junaci 1989. godine su i Mićko Ljubičić koji je bio radijska zvijezda broj 1,, a Milko Đurovski je igrao jednu od najboljih sezona u svojoj bogatoj fudbalskoj karijeri.

Specijalnim letom pravo u 1989., stiže i Željko Bebek. Ko je osvojio Nostalgičnu spomenicu 1989. i da li je pobijedio Nikolin ili Mašin tim ostaće neizvjesno do samog kraja.

Obećavamo nevjerovatan obrt.

Bonus video: