Show svih vremena: Pjevaćemo, igraćemo i izgledaćemo kao nekad!

Samo na televiziji Vijesti od 08. decembra svake nedjelje od 21.00h možete pratiti muzički šou drugačiji od svih drugih na našim prostorima
27 komentar(a)
Ažurirano: 08.12.2013. 16:04h

Zamislite show koji Vas vraća u najranije djetinjstvo i doba mladosti.

To je namjera „Šoua svih vremena“, koja će dočarati kako su muzička, filmska i društvena scena, izgledale u doba bivše Jugoslavije!

Samo na televiziji Vijesti od 08. decembra svake nedjelje od 21.00h možete pratiti muzički šou drugačiji od svih drugih na našim prostorima.

“Šou svih vremena” je program koji kroz humor, pjesmu i igru dočarava lijepu stranu prošlih vremena.

Ovaj šou je serijal od 12 epizoda. Svaka epizoda gledaoce vodi u različitu godinu divno prošlih vremena.

Period koji se obrađuje je od 1958. do 1989.godine. Nikola Kojo i Maša Pavlović će ugostiti poznata i omiljena imena koja su obeležila datu godinu svojim velikim sportskim ili pak glumačkim i pjevačkim uspjehom na cijeloj teritoriji nekadašnje Jugoslavije.

Među gostima se nalaze poznate javne ličnosti iz tog perioda ali i one koji su date godine tek rođeni, proslavili prvi rođendan ili pošli u školu te će nam dočarati odrastanje u tom vremenu.

Poseban delikates svake epizode je gostujuća pjevačka „superzvijezda“ – to su ljudi koji su imali hitove na mestu broj 1 top lista „od Vardara do Triglava“.

U svakoj emisji čućemo uživo top listu 10 muzičkih hitova iz te godine (domaći, strani, žanrovski različiti) u savremenim aranžmanima koje će pjevati zvijezde prošlog i sadašnjeg vremena.

U vizuelnom dijelu (na nivou scenografije i kostimografije) pokušacemo da rekonstruišemo atmosferu prošlih vremena, a nostalgičnoj viziji će doprinjeti raspjevana publika koja će učestvovati u takmičarskom dijelu i zabavljaće nas zajedno sa voditeljima i gostima.

Svaka emisija sastoji iz tri segmenta: takmičenje u studiju; igrani djelovi - skečevi u kojima učestvuju voditelji i gosti; top lista – top 10, najveći domaći i strani hitovi koji se najavljuju kroz arhivske snimke a izvode ih gosti i voditelji, uživo u studiju uz pratnju benda.

Tema prve emisije jeste 1978 godina. To je godina kada je svijet bio na vrhuncu globalnog bogatstva, bioskope su punili filmovi Boško Buha i Noć veštica, osnovani su Majkrosoft i Pekinška patka.

Planetu su vodili Tito, Karter i Brežnjev, a novoizabrani papa Vojtila je upoznao Endija Vorhola.

U ovoj emisiji gosti će biti: Dragan Bjelogrlić, Nataša Ninković, Kaliopi i Boris Novković.

Dok su specijalni gosti: Šaban Šaulić, Narodni orkestar RTS i Riblja Čorba.

Čućemo i neke od velikih hitova iz tog perioda, kao što su: You are the One, Glavo luda , On me voli na svoj način, Dođi da ostarimo zajedno...

Za novu godinu se priprema specijalna novogodišnja emisija koja će trajati tri sata, a sve u cilju da zajedno dočekamo novu godinu prisjećajući se najljepših perioda iz proteklih godina.

Bonus video: