Knez opet žena: Poslije Josipe i Barbre, imitira Meri Džej Blajdž

"Moram priznati da mi je ova uloga teško pala, ne zato što ću opet biti žena, već zato što je to pjevačica nevjerovatnih vokalnih sposobnosti čiji je raspon glasa četiri oktave"
2 komentar(a)
Nenad Knežević Knez, Foto: Facebook.com
Nenad Knežević Knez, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 06.12.2013. 09:16h

Crnogorski pjevač Nenad Knežević Knez ove subote u muzičkom šou Tvoje lice zvuči poznato glumiće Meri Džej Blajdž, a fotografiju sa snimanja emisije podijelio je sa prijateljima na Fejsbuku.

Popularnom pjevaču ovo će ujedno biti i treća uloga žene koju je ovoga puta dobio, kako kaže, “mimo svoje volje”.

"U pitanju je duetska numera koju je Meri Džej Blajdž otpjevala sa Bonom Voksom kojeg tumači Goca Tržan. Moram priznati da mi je ova uloga teško pala, ne zato što ću opet biti žena, već zato što je to pjevačica nevjerovatnih vokalnih sposobnosti čiji je raspon glasa četiri oktave. Inače, uvrštena je među 20 pjevačica svih vremena, a pored toga što je numera veoma zahtjevna treba da razmišljam i o štiklama", požalio nam se Knez.

"Povrh svega toga, osim što samo maskiranje traje satima, zbog uloge su morali da mi toniraju kožu, a tu boju nisam mogao da skinem četiri dana", dodao je on.

Do sada Knez je od produkcije dobijao da glumi isključivo vrhunske vokale, pa tako iz emisije u emisiju njegove glasovne mogućnosti, ali i glumačke sposobnosti dolaze do izražaja.

"Uskoro ćete me vidjeti i u novoj ulozi. Imaću zadatak u kojem ću da đuskam", otkrio je Knez.

Na pitanje, kojom ulogom je on do sada u šou Tvoje lice zvuči poznato najzadovoljniji, odgovorio:

"Možda je to Barbra Strejsend. Bilo je tu dobrih uloga, i Fredi Merkjuri je bio super, Josipa Lisac takođe. Svaka uloga mi je i draga, ali i teška na svoj način", ispričao je Knez, koji u ukupnom skoru ima najveći broj bodova.

Emisija u kojoj Knežević učestvuje humanitarnog je karaktera, pa pobjednik iz svake pojedinačne hiljadu eura poklanja ustanovi ili osobi po svom izboru.

Bonus video: