Pogledajte novi trailer za "Venom"

Glavnu ulogu u filmu tumači jedan od najboljih glumaca današnjice Tom Hardi, a osim njega tu je i Mišel Vilijams ("Manchester by the sea", "My week with Marilyn"), Riz Ahmed ("Four lions", "Nightcrawler"), a posebnu pažnju je zavrijedilo ime Vudija Harlisona, iako još nije poznato koji lik popularni glumac tumači
165 pregleda 2 komentar(a)
Venom, Foto: Twitter
Venom, Foto: Twitter
Ažurirano: 31.07.2018. 14:33h

Fanovi Marvela imaju mnogo razloga za slavlje, nakon sjajnog Infinity war-a, i zabavnog Ant-Man-a u bioskope treba da dođe i jedan od omiljenih negativaca "Venom".

Iako ne pripada zvanično MCU (Marvelovom filmskom univerzumu), već dolazi iz "kuhinje" Sony-a, Venom je uvijek imao fanove među ljubiteljima stripa.

Danas su fanovi imali prilike da pogledaju novi trailer za film, čiju režiju potpisuje Ruben Fleišer, poznat po radovima na filmovima "Zombieland", "Gangstar sqad".

Glavnu ulogu u filmu tumači jedan od najboljih glumaca današnjice Tom Hardi, a osim njega tu je i Mišel Vilijams ("Manchester by the sea", "My week with Marilyn"), Riz Ahmed ("Four lions", "Nightcrawler"), a posebnu pažnju je zavrijedilo ime Vudija Harlisona, iako još nije poznato koji lik popularni glumac tumači.

Pogledajte novi trailer za film, koji bi trebao da ima premijeru 8. oktobra.

Bonus video: