Žurka podrške za Marka Vukotića: On ostaje do kraja

"Marko je na Farmi upravo ono što je i u realnom životu, tako da se predstavio u najboljem izdanju"
93 pregleda 11 komentar(a)
Marko Vukotić, Foto: Miodrag Marković
Marko Vukotić, Foto: Miodrag Marković
Ažurirano: 16.11.2013. 09:02h

Žurka podrške jedinom Crnogorcu u rijalitiju Farma, manekenu i fitnes instruktoru Marku Vukotiću, održana je preksinoć u cetinjskom lokalu La Casa. Veliki broj prijatelja okupio se da podrži Vukotu koji na imanju u Lisoviću boravi biše od dva mjeseca.

- Otišao je bez ikakve taktike, tako da je zbog toga dobio i epitet jednog od glavnih favorita za pobjedu. Dovoljno govori podatak o tome kakva je on osoba, kad je i favorit ukućana za osvajanje glavne nagrade. Znači, Marko je na Farmi upravo ono što je i u realnom životu, tako da se predstavio u najboljem izdanju – smatra Markov kum Nikola Đuričković koji je bio inicijator okupljanja u La Casi. On nije ni sumnjao da će žurka podrške nazvana “Svijet voli pobjednike” okupiti veliki broj Cetinjana.

- Kao što ste imali priliku da vidite, nijesu došli samo Cetinjani, već su svojim prisustvom na ovaj načim Marku pružili podršku i njegovi prijatelji iz ostalih crnogorskih gradova. Tu su njegovi prijatelji iz Budve, Podgorice, Nikšića, što najbolje govori o tome kakav je Marko. Koliko imaš prijatelja najbolje pokazuje kakav si čovjek – ponosan je kum.

Iako je život na Farmi veoma težak, Đuričković smatra da se cetinjski maneken odlično snašao.

- Život je tamo skroz neuslovan, ali takav je rijaliti i morate da se prilagoditi. Gledajući Farmu, koju do Markovog ulaska nikad ranije nijesam pratio, shvatio sam da samo spremni mogu izdržati i ovoliko koliko je Marko do sada – tvrdi Đuričković, koji smatra da je Marku najteže bilo u početku.

- Privikavanje na život sa 30 osoba u totalnim neuslovima je veoma teško, ali on je sve to prebrodio i privikao se na takav šou – priča Đuričković. No, njegovog kuma, bez obzira na “dobro vladanje” za sada nijesu mogle zaobići svađe.

- Svađe su sastavni dio programa svakog rijalitija, a i on ih nije imao mnogo. Marko nije svađalica, što je pokazao do sada. Međutim, nepravda ga najviše boli, pa i te svađe u kojima je on učestvovao desile su se zbog toga. Nikoga nije prvi provocirao, niti je prvi započinjao svađu – objašnjava kum.

Iako je žurka zakazana mnogo ranije, održana je u pravom momentu - ove nedjelje Vukota je “sluga”, a učesnici Farme će kandidata za izbacivanje izabrati između njega i pjevačice Romane. Đuričković nije zabrinut.

- Vidjeli ste da podršku publike ima, što je pokazala i ova žurka u kafeu koji je bio ispunjen do posljednjeg mjesta. Željeli smo da na neki način pomognemo Marku za predstojeći duel, pa smo podijelili vaučere koji će biti iskorišćeni ukoliko se Marko nađe u njemu. U svakom slučaju, ova žurka je samo početak. Planiramo i onu pobjedničku jer je Marko rođeni pobjednik, tako da on ostaje do samog kraja – siguran je Đuričković.

Na partiju podrške, među prijateljima, rodbinom, našao se i basista Perpera Momčilo Zeković koji je došao da podrži sugrađanina. Vukotićevi prijatelji su pripremili pismo i veliki bijeli papir na koji su potpise stavljali prisutni, što će poslati Marku u Lisović.

Bonus video: