Stella – Kada srce pjeva, cijeli svijet će čuti!

Serija koja je već osvojila hrvtasku publiku, a čiji zaplet i talenat glavnih glumacu neće ostaviti ni naše gledaoce ravnodušnim
0 komentar(a)
Ažurirano: 15.11.2013. 17:15h

Samo na Televiziji Vijesti od 16.11. svake subote u 19.10h možete pratiti dramsko-muzički spektakl “Stella”.

Serija koja je već osvojila hrvtasku publiku, a čiji zaplet i talenat glavnih glumacu neće ostaviti ni naše gledaoce ravnodušnim.

Dvije muzički nadarene djevojke prijavljuju se za talent show „Stella“ koji pobjedniku osigurava bogatu novčanu nagradu i uspješnu muzičku karijeru. Jedna se bori za majčin život, a druga za majčinu ljubav! Skromna i siromašna djevojka Jasmina, anđeoskog glasa i izgleda, odlučuje se na učešće u show-u ne bi li uspjela da plati majčino liječenje i na taj način joj spasi život.

Međutim, ona ubrzo shvata da put do pobjede neće biti lak, jer je konkurencija veoma jaka a njena najveća suparnica je Lana, ambiciozna i talentovana djevojka koja se od malih nogu bavi baletom, plesom i pjevanjem. Izuzetno nadarena, Lana je spremna na sve kako bi pobjedila i tako osim glavne nagrade osvojila i majčinu ljubav.

Iz emisije u emisiju o njihovim sudbinama odlučuje nemilosrdni žiri, koji predvodi Gavran, uspješan producent koji na prvi pogled djeluje kao veliki profesionalac, a čije će mračne tajne i ambicije kasnije promjeniti tok takmičenja.

Pored Gavrana, u žiri se nalazi i Ela, Lanina majka, bivša plesačica koja ne proznaje ništa osim potpunog savršenstva i perfekcionizma, a koja je spremna uraditi sve kako bi njena ćerka pobjedila. Žiri čine još Kika, bivša poznata pjevačica i Orsat, talentovani reditelj.

Intrigantni zapleti, zabavni, ali i dirljivi trenuci osvojiće srca mnogih gledaoca i dati odgovor na pitanje - Čija strast i talenat će pobjediti?

Glavne uloge: Sementa Rajhard, Vanda Winter, Ivan Glowatzky, Linda Begonja, Bojana Gregorić, Nebojša Glogovac, Stjepan Perić, Petra Dugandžić

Bonus video: