Glumac Mustafa Nadarević u bolnici

"Ostaće još par dana u bolnici kako bi se završili svi nalazi i ispitivanja”, kazali su za “Vijesti” iz te produkcije serije
548 pregleda 11 komentar(a)
Mustafa Nadarević, Lud zbunjen normalan, Foto: Vesko Belojević
Mustafa Nadarević, Lud zbunjen normalan, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 25.10.2013. 14:37h

Popularni bosansko-hercegovački glumac Mustafa Nadarević, zbog manjih problema sa srcem hospitalizovan je u noći između srijede i četvrtka.

Iz produkcijske kuće FIST, koja stoji iza serije “Lud, zbunjen, normalan” u kojoj Nadarević tumači jednog od glavnih likova - Izeta, potvrdili su nam da je glumac trenutno u bolnici, ali i da nije u pitanju ozbiljna bolest.

“Trenutno je u bolnici, u pitanju su manji problemi sa srcem. Ostaće još par dana kako bi se završili svi nalazi i ispitivanja”, kazali su za “Vijesti” iz te produkcije.

Glumac koji je u 70. godini života, primljen je u Klinički centar Univerziteta Sarajevo, a doktori su kazali da se osjeća dobro.

"Pacijent je zbrinut u Centru za srce, gdje se sada nalazi. Uspješno mu je obavljen manji tretman i oporavlja se. Osjeća se dobro i trebalo bi ubrzo da bude pušten kući", rekla za bosanske medije Selma Mulić, portparolka KCUS-a.

Snimanje serije “Lud, zbunjen, normalan” biće pauzirano dok se Nadarević u potpunosti ne oporavi.

Bonus video: