GOVORIO O NOVOM FILMU, KARIJERI I ZAVISNOSTI

Denis Kvejd otvoreno: Kokain je često bio uračunat i u budžet filmova

Glumac priznaje da je u jednom periodu svog života drogu konzumirao svaki dan
492 pregleda 1 komentar(a)
Denis Kvejd, Foto: Shutterstock
Denis Kvejd, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 30.01.2019. 03:34h

Slavni američki glumac Denis Kvejd dao je intervju za emisiju "Megan Keli tudej", američke televizijske mreže NBC, u kome je govorio o predstojećoj ulozi 40. predsjednika SAD Ronalda Regana.

U razgovoru, koji je vođen na "Reganovom ranču" u Kaliforniji, Kvejd je otkrio da je Regan bio njegov omiljeni predsjednik. 

Glumac je sasvim otvoreno govorio i o svom braku sa glumicom Meg Rajan, 18 godina poslije razvoda, za koji kaže da se u njemu osjećao da se nalazi u sjenci svoje supruge, ali je otvoreno priznao da je dugo bio kokainski zavisnik, piše B92. 

Kokain u jednom periodu svog života konzumirao svaki dan, zbog čega se godinama borio sa teškom zavisnošću. Zbog kokaina je ostajao budan po cijelu noć, pa bi uspijevao da zaspi tek na sat vremena. 

"Odrastao sam u sedamdesetim i osamdesetim godinama, kada je odnos prema kokainu bio potpuno drugačiji. Kokain je često bio uračunat i u budžet filmova", rekao je on. 

"Noći i noći sam proveo urlajući na Boga da me skloni što dalje od te napasti. Urlao sam da neću više nikad, jer sam imao samo sat vremena sna do sljedećeg posla!" 

Pošto je mjesecima spavao po sat vremena dnevno, odlučio je prestane da uzima drogu, ali bi već popodne sve palo u vodu pa bi uzeo novu dozu. Droge je uspio da se riješi tek na programu odvikavanja.