Na prezentaciji Prve TV: Glumica Milena Vasić se transformisala u Tinu Tarner

Na scenu stupili "Zdravko Čolić" i "Haris Džinović" koje su imitirali Sara Jovanović i Knez, što je izazvalo oduševljenje publike
81 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 19.09.2013. 16:22h

Pravi šou priredila je sinoć podgorička Prva TV, povodom starta jesenje programske šeme.

Pred nekoliko stotina gostiju na terasi hotela "Maestral" upriličena je zabava a program je otvorila svjetska zvijezda "Tina Tarner", čija je pojava iznenadila sve goste.

"Transformacija glumice Milene Vasić u ovu vrsnu pjevačicu u trenutku je prevarila oko publike, a ovo je bio samo uvod u priču o muzičkom šouu 'Tvoje lice zvuči poznato' čije se emitovanje iščekuje u oktobru na Prvoj", navodi se u saopštenju Prve.

Na scenu su zatim stupili "Zdravko Čolić" i "Haris Džinović" koje su imitirali Sara Jovanović i Knez.

Direktor Prve televizije Vladan Anđelković, zahvalio se gostima i istakao da je veoma srećan i ponosan na mladi i kvalitetan tim koji je svojim zalaganje doprinio da Prva televizija bude jedna od najgledanijih u Crnoj Gori.

"Ono što mogu obećati za sezonu koja je pred nam je još više programa lokalnog karaktera, koji će naravno biti u skladu sa standardima Antena grupe", rekao je Anđelković.

Proslavi je prisustvovao i Pavel Stančev direktor kompanije Antena grupa za jugoistočnu Evropu, u čijem je sastavu i Prva televizija, koji je, između ostalog, izrazio veliku zahvalnost svima koji su doprinijeli brzom uspjehu te televizije.

"Kraljica" sinoć ispred "Maestrala"

Na proslavi je saopšteno da će u novoj sezoni Prva emitovati čak sedam serija iz domaće proizvodnje.

Još jedno iznenađenje priredila je glumica koja je neodoljivo podsjećala na kraljicu Elizabetu, što je bio duhoviti uvod u prezentaciju nove emisije pod imenom “Draga Saveta” koju će voditi Ruška Jakić, Danka Novović i Branka Vučković.

Goste su zabavljali i pjevači Prvog glasa Srbije, projekta Prve TV, Mirna, Saška, Sara i Nevena.

Bonus video: