Beti Vajt i serija "Breaking Bad" u Ginisovoj knjizi rekorda

"Bila sam zapanjena kada su me pozvali iz Ginisove knjige rekorda i saopštili mi vijest", kazala je Vajt
166 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 08.09.2013. 10:33h

Glumica Beti Vajt ući će u Ginisovu knjigu rekorda kao glumica sa najdužom TV karijerom, a serija "Breaking Bad" kao najbolje ocijenjena TV serija.

Vajt (91), iza sebe ima veliki broj dostignuća, a sada je oborila i svjetski rekord kao glumica sa najdužom TV karijerom, koja se proteže na čak 74 godine.

Svoj debi je imala 1939. godine i od tada se pojavila u nekim od najpopularnijih TV showova, poput "The Golden Girls", "The Mary Tyler Moore Show" i "The Carol Burnett Show". Trenutno glumi su serijalu "Hot in Cleveland" na TV Land, a vodila je i dvije sezone skrivene kamere "Betty White's Off Their Rockers" na NBC-u, koja je nedavno otkazana. Takođe, ona je i najstarija osoba koja je vodila "Saturday Night Live".

"Bila sam zapanjena kada su me pozvali iz Ginisove knjige rekorda i saopštili mi vijest. To je velika čast. Knjiga mi je oduvijek bila fascinantna i ne mogu da vjerujem da sam sada dio nje", rekla je Vajt i poručila mladim glumcima da "dobro urade svoj domaći i cijene svoju profesiju, jer je to privilegija".

Ekipa iz "Breaking Bad"

U Ginisovu knjigu rekorda ući će i AMC-ova serija "Breaking Bad", i to kao najbolje ocijenjena TV serija, sa 99 od mogućih 100 bodova na stranici MetaCritic.com, koja obrađuje kritike vodećih kritičara.

Izdanje Ginisove knjige rekorda za 2014. biće dostupno od 12. septembra.

Galerija

Bonus video: