Šta će se dešavati u osmoj sezoni serije "Lud, zbunjen normalan"

Studio Akord, postaje produkcijska kuća. Faruk je spreman na sve kako bi završio film, pa čak i da se prostituiše
443 pregleda 3 komentar(a)
Lud zbunjen normalan snimanje, Foto: Davorin Sekulić/Klix.ba
Lud zbunjen normalan snimanje, Foto: Davorin Sekulić/Klix.ba
Ažurirano: 04.09.2013. 14:55h

U toku je osma sezona snimanja humorističke serije “Lud, zbunjen, normalan”, a kakve će one dogodovštine donijeti porodici Fazlinović, otkrili su “Vijestima” iz produkcijske kuće FIST.

"Biće ovo još jedna urnebensa sezona. Snimanje je u toku, a sama atmosfera je odlična, jer je ipak riječ o već dobro uigranoj ekipi", istakla je za “Vijesti” Lana Tuševljak-Marlović ispred produkcijske kuće FIST koja je zadužena za ovaj projekat.

Kako je kazala, pored dobro poznatih likova u osmoj sezoni biće i dosta novih glumaca.

"Već je objavljeno da imamo u ovoj sezoni Ljubomira Bandića koji glumi Čombetovog brata, takođe značajnije uloge dobili su Jasna Beri i Zlatan Zuhrić Zuhro. Svi novi glumci su se odlično uklopili", otkrila je Tuševljak-Marlović.

Prethodne sezone serije “Lud, zbunjen, normalan” gledaoci u Crnoj Gori mogli su pratiti na Televijizi “Vijesti”, a emitovanje novih epizoda mogu očekivati na proljeće 2014.

"Fazlinovići dobijaju posao oko kojeg se vrti čitav serijal. Naime, sada produkcijska kuća Akord treba da snima film, a Faruk da bi posao završio kako treba spremanje na sve, pa čak i da se prostituiše. Zbog snimanja filma pojavljuje se i Burek (igra ga Zuhrić), koji je inače Farukov stari prijatelj. U stan Fazlinovića doseljavaju se dvije nove ženske osobe, naime vraća se Damirova supruga Barbara koju ovoga puta tumači mlada sarajevska glumica Džena Pinjo, a tu je i Lada profesorica klavira", otkriva radnju nove sezone Tuševljak-Marlović.

"Smatramo da ćemo i ovoga puta kvalitetom naći svoje mjesto jer sve ovo ne bismo radili da gledanost nije toliko velika i da publika ne voli da provodi vrijeme uz Fazlinoviće"

"Imali smo dobru priču, mada se i ovoga puta scenarista Feđa Isović potrudio da napravi nešto što će publici biti interesantno. Protekle sezone su bile veoma gledane, čak na pojedinim televizijama gledanije od dnevnika", pohvalila se Tuševljak-Marlović, dodajući da su zbog popularnosti serije imali i veću odgovornost nastave sa novom sezonom.

"Veoma je teško opravdati povjerenje, jer i publika, ali i mi mnogo očekujemo od ove sezone. Trenutno snimamo od 141. do 168. epizode, a toliko ih imaju samo sapunice. Smatramo da ćemo i ovoga puta kvalitetom naći svoje mjesto jer sve ovo ne bismo radili da gledanost nije toliko velika i da publika ne voli da provodi vrijeme uz Fazlinoviće. Projekat živi od 2007. i zaista se divim scenaristi Isoviću, jer ne znam odakle više crpi ideje", iskrena je Tuševljak-Marlović.

Nakon završetka prethodne sezone najavljen je film, ali naša sagovornica kaže da je to više želja autora.

"Za sada ćemo Fazlinoviće gledati isključivo i u seriji, jer se još nijesu stekli uslovi za film", objašnjava ona.

Na pitanje, hoćemo li, osim Bjelopoljca Moamera Kasumovića koji igra Damira, u narednoj sezoni vidjeti još nekog crnogorskog glumca, odgovara:

"Otvoreni smo za saradnju sa glumcima iz regiona. Svako ko je kvalitetan, dobrodošao je u ekipu. Međutim, sam lik u seriji je taj koji traži određene glumce. Prvo napiše scenario, pa se naspram njega angažuju glumci", zaključuje Tuševljak-Marlović.

Prethodne sezone serije “Lud, zbunjen, normalan” gledaoci u Crnoj Gori mogli su pratiti na Televijizi “Vijesti”, a emitovanje novih epizoda mogu očekivati na proljeće 2014.

Bonus video: