Nastavljeno snimanje popularne serije o Fazlinovićima

Članovi porodice Fazlinović u posljednjem serijalu "Lud, zbunjen, normalan" uspjeli su da prežive avionsku nesreću...
3 komentar(a)
Lud, zbunjen, normalan, Foto: Davorin Sekulić/Klix.ba
Lud, zbunjen, normalan, Foto: Davorin Sekulić/Klix.ba
Ažurirano: 03.09.2013. 10:13h

Porodica Fazlinović uskoro se opet vraća na male ekrane. Naime, već petnaestak dana u Sarajevu se snima osma po redu sezona urnebesne komedije “Lud, zbunjen, normalan”.

Ovoga puta pored već ustaljenih likova koje će tumačiti Mustafa Nadarević (Izet), Senad Bašić (Faruk), Moamer Kasumović (Damir), Tanja Šojić (Marija), Miraj Grbić (Čombe), Goran Navojec (Refko), Emir Hadžihafizbegović (Samir) novi serijal donijeće i neke nove likove.

Tako će Čombetovog brata Kufea koji se vratio iz Amerike igrati srpski glumac Ljubomir Bandović, a pored njega jedna od uloga povjerena je i glumcu veteranu, Dušku Bugarinu koji će u osmom serijalu imati dva pojavljivanja.

- Tek sam ušao u ekipu i polako se navikavam. Još shvatamo šta bi sve mogao da bude taj Kufe. Snimali smo smiješnu scenu u kojoj glumim sa Duletom, a ona pokazuje jedan od Kufetovih načina da zaradi neki dinar i počne normalno da živi u Sarajevu, budući da nije bio tu i ne poznaje prilike – priča o svom liku Bandović za portal klix.ba obećavši da će od Kufea napraviti da “bude smiješan i dobar".

Članovi porodice Fazlinović u posljednjem serijalu "Lud, zbunjen, normalan" uspjeli su da prežive avionsku nesreću, i šta još sve uz to, gledaćemo uskoro.

Bonus video: