Cetinjski maneken Marko Vukotić ide na Farmu

"Za takva takmičenja ni strategija ne pomaže, jer koliko god da nešto isplaniraš, ne možeš baš sve da predvidiš. Zato je najbolje biti ono što jesi"
302 pregleda 14 komentar(a)
Marko Vukotić, Foto: Miodrag Marković
Marko Vukotić, Foto: Miodrag Marković
Ažurirano: 29.08.2013. 15:14h

Cetinjski maneken Marko Vukotić biće učesnik popularnog rijaliti šoua Farma, saznaju “Vijest”i iz nezvaničnih izvora.

"Mnogo se pisalo i pričalo o tome, a i Farma počinje brzo, pa bih poručio publici da bude strpljiva i sačeka da vidi hoće li me gledati u petom serijalu tog šoua ili ne", kazao je “Vijestima” Vukotić. Na pitanje da li inače prati rijalitije, odgovorio je:

Najbolje je biti ono što jesi, jer ako si za života uspio da stekneš prijatelje koji su te prihvatili takvog kakav jesi, onda nema potrebe da oko sebe ni pred kamerama stvaraš laž

On je mišljenja da učesnici rijalitija treba da budu pred kamerama isti kao i u životu.

"Znam da je to teško, ali ne treba bježati od sebe. Za takva takmičenja ni strategija ne pomaže, jer koliko god da nešto isplaniraš, ne možeš baš sve da predvidiš. Zato je najbolje biti ono što jesi, jer ako si za života uspio da stekneš prijatelje koji su te prihvatili takvog kakav jesi, onda nema potrebe da oko sebe ni pred kamerama stvaraš laž. Ako si folirant, bez obzira na to koliko si dobar glumac, ljudi to provale", siguran je crnogorski maneken, instruktor fitnesa i bodi bilder.

"Farma 5" počeće u nedjelju, 1. septembra na televiziji Pink, a na imanje u Lisoviću stići će 30 takmičara. Oni će se još jednom, u posebnoj psihološkoj igri, koja ovog puta traje 120 dana, boriti za naklonost publike i glavnu nagradu u iznosu od 50.000 eura.

Bonus video: