Nova emisija na TV "Vijesti": Svi smo jedan tim

Tokom akcije "Svi smo jedan tim" kojoj je i posvećen serijal istoimenih emisija - đaci 29 osnovnih i srednih škola širom Crne Gore će dobiti obnovljena košarkaška igrališta
5 komentar(a)
Ažurirano: 02.06.2013. 07:55h

Danas u 16.45 na TV "Vijesti" će biti emitovana prva emisija posvećena akciji obnavljanja košarkaških terena u školskim dvorištima širom Crne Gore.

Sem informacija o samoj akciji i potpisivanju Memoranduma o saradnji i ugovora sa partnerima - gledaoci će u ovoj, prvoj u nizu, emisiji moći da vide i priloge o Nikoli Vučeviću, zvijezdi NBA lige, kao i o mladoj nadi crnogorske košarke Marku Mugoši, košarkašu Budućnosti.

Tokom akcije "Svi smo jedan tim" kojoj je i posvećen serijal istoimenih emisija - đaci 29 osnovnih i srednih škola širom Crne Gore će dobiti obnovljena košarkaška igrališta.

Ovu akciju TV "Vijesti" realizuje u saradnji sa partnerima – "Erste bankom", Fondacijom Petrović Njegoš, Elektroprivredom Crne Gore, "Elanom", firmama "Cerovo", "Neckom", "Porto Montenegro" i "Studio moderna", Fondacijom za aktivno građanstvo (FAKT) kao i Ministarstvom prosvjete.

TV "Vijesti" ovom akcijom, zajedno sa partnerima, želi da ukaže na neophodnost povezivanja i zajedničkog djelovanja za dobrobit djece i mladih, njihovog aktivnijeg i masovnijeg uključivanja u sport i njegovanje zdravih stilova života, kao i popularisanje košarke kao rekreativne ali i takmičarske discipline.

Emisija "Svi smo jedan tim" biće emitovana svake nedjelje u istom terminu i u njoj će, sem škola čiji su đaci dobili nova igrališta, biti predstavljani i poznati košarkaši iz Crne Gore kao i oni koji tek krče put ka uspjehu.

Takođe, među temama emisije će se naći i priče o zdravoj ishrani, važnosti fizičke aktivnosti i sl.

Bonus video: