Asaf i Danilo dobili ulaznice za film "Spokoj"

402 pregleda 0 komentar(a)
Film Spokoj
Film Spokoj
Ažurirano: 21.02.2019. 17:14h

Asaf Adrović i Danilo Pajović osvojili su po dvije ulaznice za film "Spokoj", projekcija u nedjelju, od 20 sati.

Nagrađeni će biti obaviješteni o preuzimanju ulaznica.

Od sjutra na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City naći će se četiri nova filma:

  • "Instant porodica - Topla i emotivna filmska priča o paru čiji život kreće drugačijim tokom od trenutka kada usvoje troje djece. Pit i Eli, kako bi popunili prazninu u svom braku, odlučuju da usvoje dijete. Film u kome glavne uloge tumače Mark Valberg i Rouz Bern natjeraće vas da se smijete kao nikada do sada, ali će u isto vrijeme u vama probuditi i najnježnije emocije.
  • Spokoj - Stiven Najt, čuveni i priznati scenarista i reditelj, predvodi ekipu vrhunskih glumaca u svom najnovijem ostvarenju, na čijem čelu su dobitnici Oskara Metju Mekonahi i En Hatavej. Misteriozna prošlost kapetana jednog ribarskog broda neočekivano se vraća i progoni ga. U isto vrijeme prati ga i bivša supruga, očajnički moleći za pomoć, zaljubljujući se u novu stvarnost, koja možda i nije onakva kako je ona vidi.

- LEDENA POTJERA - Lajam Nison je glavna zvijezda napetog trilera koji je baziran na mračnom skandinavskom trileru iz 2014. godine pod nazivom "In Order of Disappearance". Život mirnog porodičnog muškarca iz korijena će se promijeniti nakon misteriozne smrti njegovog sina. Njegova će ga potraga za pravdom od uzornog građanina pretvoriti u hladnog i ubojitog osvetnika. Kreće u lov na vođu narko mafije za kog vjeruje da je povezan sa smrću njegovog sina.

- MALA GOSPODĐICA DULITL – Film za cijelu porodicu sinhronizovan na naš jezik! Lili nije obična obična djevojčica, ali svaki talenat ima svoju cijenu. Jedanaestogodišnja Lilli može da priča sa životinjama i ovo je tajna koju niko ne bi trebao da zna osim njenih roditelja. Njen posebni talent prouzrokovao je dovoljno problema u prošlosti zbog čega se njena porodica ponovo…

Bonus video: