"Kako vrijeme prolazi" - serija koja osvaja region

Glavne uloge u seriji tumače: Erkan Patekja, Ajča Bingol, Vilma Eles, Jildiz Čari Atiksoj, Aras Bulut Inemil
159 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 12.04.2013. 17:02h

Serija „Kako vrijeme prolazi“, nakon Turske osvaja i Balkan, gdje je jedan od najgledanijih formata, saopšteno je iz TV Vijesti, koja ovu sagu emituje radnim danima u 19.55.

“Serija 'Kako vrijeme prolazi' zvanično je najgledanija TV novela u istoriji Turske, gdje piplmetri pokazuju da drugu sezonu ove serije prati 61 odsto ukupne populacije. Ova produkcija obare rekorde i u regionu. U Bosni i Hercegovini 86 odsto populacije je pratilo posljednju epizodu prve sezone, gdje osim vjerne publike turskih serija, koje čine pretežno domaćice, ovu seriju prate i zaposlene osobe sa visokim i višim obrazovanjem.

U Srbiji, nakon što je po gledanosti prestigla “Sulejmana Veličanstvenog”, najgledanija epizoda serije “Kako vrijeme prolazi” postigla je rejting od 18.5 odsto i udio u gledanosti od 35 procenata, po najnovijim istraživanjima, te postala gledanija i od nekih rijaliti programa”, saopšteno je iz TV Vijesti.

Junak serije “Kako vrijeme prolazi”, čija je radnja smještena u šezdesete godine XX vijeka, je kapetan Ali Akarasu koji provodi dosta vremena daleko od svoje porodice, dok njegova supruga Džemile podiže djecu. Kada se Ali napokon vraća kući, porodica ga dočekuje oduševljeno ubijeđena da će sada njihovi životi biti mnogo lakši.

Međutim, nešto na tom putovanju je promijenilo Akarasa. Njegova mračna strana dolazi do izražaja, dok njegovo ponašanje počinje da biva neobično. Ubrzo, Džemile u suprugovom džepu pronalazi pismo iz kojeg doznaje da je Ali na putovanju imao aferu sa strankinjom.

Serija se nastavlja sa dilemom Alija da li da izabere suprugu sa kojom je godinama u braku ili mladu ljubavnicu. Postavlja se pitanje da li će Džemile oprostiti mužu izdaju i da li rastavljena porodica može opet biti ujedinjena.

Glavne uloge u seriji tumače: Erkan Patekja, Ajča Bingol, Vilma Eles, Jildiz Čari Atiksoj, Aras Bulut Inemil.

Galerija

Bonus video: