ULOGA U SERIJI

Niggor taksira po Budvi

I dok je njegova koleginica Nina Petković u seriji glumila pjevačicu, Niggor će imati malo teži zadatak - da dočara potpuno drugačiju profesiju
70 pregleda 5 komentar(a)
Niggor, Igor Lazić, Foto: Forterose.me
Niggor, Igor Lazić, Foto: Forterose.me
Ažurirano: 04.04.2013. 19:36h

Igor Lazić poznatiji kao MC Niggor ovih dana boravi u svom rodnom Kotoru i to zbog angažmana u seriji “Budva na pjenu od mora” čiji se treći serijal snima.

"Super mi je na snimanju. Dobio sam malu, ali za mene značajnu ulogu. Inače sam prijatelj dugogodišnji sa Mimom i Milanom Karadžićem (Mima je producent i jedan od glavnih glumca, a Milan reditelj), kao i Mladenom Nelevićem (jedna od glavnih uloga)" priča za Vijesti MC Niggor.

I dok je njegova koleginica Nina Petković u seriji glumila pjevačicu, Niggor će imati malo teži zadatak - da dočara potpuno drugačiju profesiju.

"Glumim taksistu Iliju koji maltertira Jova (lik Mladena Nelevića). Vrlo simpatična uloga" otkriva Niggor kojem je kako kaže, još dok je bio mali bila želja da upiše glumu.

"Život me je odveo u drugom smjeru. Ne može se ipak sve postići" tvrdi on.

Ovo mu nije prvi angažman kod braće Karadžić, pa se i ovoga puta dobro snašao.

"Glumio sam u šest epizoda serije “Mješoviti brak” koju su takođe radili braća Karadžić. Takođe sam igrao i u filmu "Pogled s Ajfelovog tornja", kao i u seriji "Crni Gruja", tako da imam iskustva i dobro sam se i ovoga puta snašao" pohvalio se Niggor koji je nakon pauze od 11 godina nedavno objavio novi singl "Serotonin".

"Malo vremena je prošlo od kad je pjesma objavljena, pa je možda još rano da komentarišem kako je prošla kod publike. Međutim, za sada su komentari uglavnom pozitivni. Čak je neko drugi postavio numeru “Serotonin” na Youtube. Negativnih komentara ima malo, ali sam svjestan činjenice da se ne može svakome udovoljiti. Za sada sam zadovoljan kako ljudi reaguju na pjesmu s obzirom na to da nema spot" ističe Niggor i obećava da će singl “Serotonin” ekranizovati za dvadesetak dana.

Njegovu novu pjesmu publika će možda imati priliku da čuje na njegovom setu koji će se desiti 3. maja u okviru festivala "Spring Break Montenegro".

"Ako do tada napravim remiks, pustiću je, jer je ona rađena u disko-funk fazonu, a ja na DJ nastupima puštam uglavnom house muziku" objašnjava Niggor.

Preporučujemo za Vas