Kristijan ima 45 godina i prvi seksualni odnos imaće pred kamerama

Odluka o emitovanju dokumentarca u kojem Kristijan gubi nevinost u udarnom terminu podigla je prašinu u javnosti
53 pregleda 8 komentar(a)
Ažurirano: 27.03.2013. 13:26h

Kristijan Klajv (45) je još uvijek nevin i to želi da promijeni, pa je odlučio da učestvuje u snimanju dokumentarca u kojem će izgubiti nevinost sa seksualnom terapeutkinjom Šeril Koen-Grin (68).

Dokumentarni film "40-godišnje djevice" će biti emitovan u četvrtak na Channel 4 u 21 sat. Odluka o emitovanju dokumentarca takvog sadržaja u udarnom terminu podigla je prašinu u javnosti.

Vivijen Paterson, portparolka britanskog tijela za nadzor za etiku medija Mediawatch, koje se zalaže za očuvanje porodičnih vrijednosti u medijima, zabrinuta je zbog ovakve odluke Channela 4.

Boji se da će se tim činom seksualnog odnosa preći tanka linija koja u ovom slučaju stoji između obrazovnog programa i voajerizma.

"Nisam još uvijek pogledala film, ali koliko sam shvatila, u njemu će biti prikazana scena u kojoj Klajv ide u posjetu terapeutkinji i na kraju će gledaoci moći da vide kako on gubi nevinost", kazala je Vivijen.

Za nadležne u Channelu 4 u cijeloj priči nema ničeg spornog - smatraju da program nije neprikladan i ne vide problem u tome što se prikazuje u udarnom terminu.

"Dokumentarac koji će biti prikazan u 21 sat u četvrtak pokazuje čvrstu vezu koju su razvili Klaj i Šeril koja mu pomaže da savlada strah od intimnosti", rečeno je u ovoj televizijskoj kući.

Bonus video: