Ride Crew bez finala, momci zadovoljni učešćem

"Hvala svima koji su nas podržali, ovo je predivno iskustvo za mene. Upoznao sam predivne ljude. Za nas je ovo bilo finale. Najbolja epizoda, ekipe i ljudi”
0 komentar(a)
Ažurirano: 19.02.2013. 09:08h

Članovi crnogorskog Bboying sastava “Ride Crew”, nisu uspjeli da se plasiraju u finale emisije “Ja imam talenat”. I pored toga, momci iz Bijelog Polja, Podgorice i Nikšića nisu previše tugovali.

“Hvala svima koji su nas podržali, ovo je predivno iskustvo za mene. Upoznao sam predivne ljude. Za nas je ovo bilo finale. Najbolja epizoda, ekipe i ljudi”, napisao je na svom Facebook profilu jedan od članova Ride Crewa Edin Idrizović.

Kao što su mnogi najavljivali, peto polufinale u kojem su se između ostalih, predstavili i Edin Idrizović, Rašo Popović, Ivan Vuković, Damjan Micković i Daniel Kostić, bilo je “finale prije finala”, pa je žiriju i publici bilo teško da odluči koja dva takmičara zaslužuju još jedan nastup.

Upravo iz tog razloga Ivan Tasovac, dirigent Beogradskog simfonijskog orkestra i jedan od članova žirija, otkrio je na samom početku emisije da je razgovarao sa autorom takmičenja “Ja imam talenat” Sajmonom Kauelom, te da postoji mogućnost da prošire broj finalista zbog jake konkurencije.

Prije nego što se konačna odluka donese, pobjednicima prethodnih emisija pridružiće se samo Nikola Radović koji pored toga što pjeva i svira gitaru, sam piše muziku i tekst i Hajnalka Buš, koja je otpjevala pjesmu Arete Frenklin “Without One You Love” uz klavirsku pratnju.

Bonus video: