Ride Crew igra u bolničkim odijelima

Četvoročlani crnogorski Bboying sastav sjutra veče će pokušati da se plasira u finale emisije „Ja imam talenat”
70 pregleda 0 komentar(a)
Ride Crew, Foto: Privatna arhiva
Ride Crew, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 16.02.2013. 20:47h

U petoj polufinalnoj emisiji “Ja imam talenat”, koja će se emitovati u nedjelju veče na televiziji “Vijesti”, publici i žiriju će se po drugi put predstaviti Bboying sastav “Ride crew” iz Crne Gore.

Edin Idrizović, Rašo Popović, Ivan Vuković, Damjan Micković i Daniel Kostić, koji čine ovu grupu, još ne znaju koji po redu će nastupiti, ali su sigurni da je konkurencija jaka.

“Mislim da će ova peta epizoda biti najbolja od svih. Plesnih grupa nema, ali će biti naš drugar Bboy Kicja iz Beograda, koji će nastupiti sam i koji se takođe bavi bboyingom”, prokomentarisao je Idrizović.

Ride Crew, kao ni plesna grupa “Bellisima” iz Tivta koja u prošloj emisiji nije uspjela da se plasira u finale, ne mogu računati na podršku gledalaca iz Crne Gore, jer je i ove sezone glasanje omogućeno samo za Srbiju.

“Gledali smo prošlu epizodu i mislim da bi Bellisima prošla samo da je moglo da se glasa iz Crne Gore, jer su bile perfektne. Što se tiče glasanja, ne znam šta da kažem. Mislim da nije fer, ali šta je tu je – idemo dalje”, kazao je Idrizović, koji je iz Bijelog Polja.

S obzirom na to da su ostali članovi iz Podgorice i Nikšića, upitali smo ga kako gdje su spremali nastup.

“Koreografiju smo spremali u Podgorici i Bijelom Polju. Bilo je malih komplikacija, jer nismo baš bili u mogućnosti da nađemo adekvatnu salu, ali smo na kraju uspjeli”, objasnio je on.

Kada je u pitanju njihova tačka, ovaj Bboy je čitaocima “Vijesti” otkrio da će ovoga puta nastupiti u bolničkim odijelima.

“Što se tiče nastupa, mislim da ćemo biti dobri. Nismo imali dobre uslove za trening, tako da smo prezadovoljni sa ovim što smo postigli. Nadam se da će ljudi uživati u našem nastupu”, rekao je on i pozvao sve prijatelje iz Srbije da glasovima podrže njegovu grupu i tako im obezbijede prolazak u finale.

Bonus video: