Vorner bros dao zeleno svijetlo: "Entourage" postaje film

Dag Elin kazao je da će se radnja u fimu nadovezati na posljednju sezonu serije i da će film početi "interesantnim razvojem događaja" u životu Arija Golda
1 komentar(a)
Kevin Konoli, Adrian Grenier, Foto: Beta/AP
Kevin Konoli, Adrian Grenier, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 31.01.2013. 13:08h

Popularna amerčka serija "Entourage" koja prati život i karijeru holivudskog glumca Vinsa Čejsa, kojeg glumi Ejdrien Grenier, preći će sa malih ekrana na veliko platno, piše NME.

Film "Entourage" dobio je zeleno svjetlo od Vrner vros studija, a režiraće Dag Elin, krator te serije. U filmu će igrati origanalna glumačka ekipa iz serije.

Serija se emitovala od 2004. godine i trajala je osam sezona, a nakon kraja 2011, svi glumci su potvrdili da su zainteresovani za snimanje filma.

Dag Elin kazao je da će se radnja u fimu nadovezati na posljednju sezonu serije i da će film početi "interesantnim razvojem događaja" u životu Arija Golda, kojeg tumači Džeremi Piven.

Tokom svojih osam sezona, serija "Entourage" je postala poznata po tome što su se u njoj pojavljivale poznate ličnosti iz svih oblasti. U seriji su se između ostalih pojavili LeBrn Džejms, bend U2, Skarlet Johanson, Met Dejmon, Tom Brejdi i Mark Volberg koji je jedan od producenata.

Bonus video: