Zvijezde serije "Zvono kao spas" se ponovo okupljaju?

Ekipa glumaca se posljednji put okupila 2009. godine na fotografisanju za "People" magazin, a nedostajao je samo Dastin Dajamond
246 pregleda 1 komentar(a)
Zvono kao spas, Foto: Nme.com
Zvono kao spas, Foto: Nme.com
Ažurirano: 29.01.2013. 09:55h

Zvijezde serije "Zvono kao spas" koja se snimala od 1989. do 1993. razmatraju ponovo okupljanje i snimanje novih epizoda, piše NME magazin.

Ekipa glumaca se posljednji put okupila 2009. godine na fotografisanju za "People" magazin, a nedostajao je samo Dastin Dajamond, koji je u seriji tumačio ulogu Skriča, koji nije u dobrim odnosima sa kolegama nakon izdavanja knjige o vremenu provedenom na snimanju te serije.

Mark-Pol Goselar, koji je u seriji igrao Zaka, kazao je za mgazin TMZ da postoji šansa za ponovno okupljanje, a ideju je najglasnije podržao direktor Belding, odnosno glumac Denis Haskins. "Uvijek sam podržavao okupljanje, iskreno, fanovi nas još uvijek jako vole, zaslužuju to" kazao je Hoskins.

Karijere zvijezda popularnog sitkoma razvijale su se na različite načine. Mario Lopez (u seriji Ej Si Slejter) sada je uspješan tv voditelj, Elizabet Berkli (Džesi) glumila je u filmu Pola Verhovena "Showgirls", a Dastin Dajamond je režirao porno film "Screeched - Saved By The Smell"

Bonus video: