Burden nije bio pod uticajem droge prilikom samoubistva

To je rezultat njihove istrage i toksikološkog nalaza koji je potvrdio da u njegovom tijelu nije bilo tragova droge, piše Njujork tajms
0 komentar(a)
Entoni Burden, Foto: Shutterstock.com
Entoni Burden, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 23.06.2018. 13:47h

Poznati američki kuvar Entoni Burden, koji je početkom mjeseca izvršio samoubistvo, nije bio pod uticajem droge, objavila je danas policija, prenosi B92.

"Entoni Burden nije bio pod uticajem droge u trenutku kad je sebi oduzeo život", saopštila je policija u Francuskoj.

To je rezultat njihove istrage i toksikološkog nalaza koji je potvrdio da u njegovom tijelu nije bilo tragova droge, piše Njujork tajms. Slavnog kuvara u sobi hotela Kajzersberg obješenog je pronašao njegov prijatelj Erik Ripert.

Policija je dve nedelje nakon njegovog samouboistva objavila da tragovi sumnjivih supstanci nijesu pronađeni u njegovom telu, a njegovi prijatelji tvrdili su da je depresija s kojom se dugo borio, zasigurno jedan od razloga zbog kojih se odlučio na ovaj čin. Veliki dio njih smatra da je i njegova veza s glumicom Azija Arđento doprinijela tom stanju.

Burden je kremiran prošle sedmice u Francuskoj, a njegov pepeo i lične stvari poslate su njegovom bratu Kristoferu. Za Njujork tajms njegova majka izjavila kako će sahrana njenog sina biti intiman čin i da će njemu prisustvovati samo najbliži članovi porodice. Dodala je i da će u čast svom sinu uraditi tetovažu, tako što će istetovirati njegovo ime.

Bonus video: