Ride Crew i Bellisima nastavljaju takmičenje u Talentu

Crnogorski takmičari popularnog šou programa koji se emituje na TV Vijesti uveliko vježbaju za polufinale
0 komentar(a)
Ažurirano: 15.01.2013. 08:34h

Iako u emisiji "Ja imam talenat" dominiraju pjevači iz Crne Gore, u polufinale ovog takmičenja su se plasirala dva plesna sastava - bboying ekipa “Ride Crew” i plesna grupa "Bellisima" iz Tivta.

"Prvi sam saznao za prolazak u polufinale, jer su mene zvali prije pet - šest dana i javili da smo prošli dalje. Iskreno, skroz sam se pogubio, jer nisam očekivao poziv. Baš sam se iznenadio", kazao je za "Vijesti" Edin Idrizović, jedan od članova “Ride Crew” sastava. On je dodao da je poziv produkcije kasnio jer su, kako mu je rečeno, imali mnogo posla i nisu stigli svima da jave na vrijeme.

Sa druge strane, članice plesne grupe iz Tivta nešto kraće su bile u neizvjesnosti.

"Bile smo ushićene. Prvo je zavladao muk. Niko nije mogao da vjeruje, a onda smo počele da vrištimo, krištimo i da se deremo. Neke su i plakale od sreće”

"Bile smo ushićene. Prvo je zavladao muk. Niko nije mogao da vjeruje, a onda smo počele da vrištimo, krištimo i da se deremo. Neke su i plakale od sreće”, prepričala je ona radostan trenutak.

Tokom audicija za šou “Ja imam talenat”, koji se emituje na televiziji Vijesti, žiriju se predstavio veliki broj plesača.

"Mi smo se nadali prolasku u polufinale, jer smo imali specifičnu koreografiju. Pretežno su se te grupe bavile hip hopom i elektrodensom, a mi smo imali sve vrste plesa", objašnjava Edin, i otkriva da među 40 polufinalista ima izvođača kojih se treba plašiti.

Ride Crew

"Momci koji su nam najveća konkurencija su Gusi, Padre i Kićo. To su naši drugovi koji se dugo bave Bboyingom”, dodaje Edin.

Izabela takođe misli da je konkurencija jaka, ali priznaje da se sa ostalim članicama Bellisime nadala polufinalu.

"Nadale smo se prolasku, jer smo vrijedno radile za to, ali sa druge strane... Ne znam kako to da objasnim, mi smo se nadale da ćemo proći, ali kada su nas pozvali nismo mogle vjerovati. Konkurencija je velika i drago nam je što su nas ispoštovali i zapazili kao plesnu grupu”, ispričala je ona.

Pored Izabele, u jednoj od polufinalnih emisija zaigraće i Marija Španović, Aleksandra Pravilović, Maja Maslovar, Sara Šćepanović, Monika Radović, Nađa Radović, Jelena Ivančević, Nikita Šupić, Snežana Vidović, Vladana Vidović, Andrijana Vidović, Nataša Vuković, Anđela Vukadinović i Ana Darić, a ona otkriva da je koreografija već spremna.

"Već imamo smišljenu koreografiju i sada vježbamo i usavršavamo je, ali ne bih da otkrivam detalje. Ovoga puta neće biti majica sa nazivom naše grupe, neće biti kostima, ali će koreografija imati priču od početka do kraja”

Ni "Ride Crew", koji čine Rašo Popović, Ivan Vuković, Damjan Micković iz Podgorice, Danijel Kostić iz Nikšića i Edin Idrizović iz Bijelog Polja, ne zaostaju kada je u pitanju priprema.

"Već imamo smišljenu koreografiju i sada vježbamo i usavršavamo je, ali ne bih da otkrivam detalje. Ovoga puta neće biti majica sa nazivom naše grupe, neće biti kostima, ali će koreografija imati priču od početka do kraja”, otkrio je Idrizović.

O daljem prolasku takmičara do sada su odlučivali glumica Nataša Ninković, glumac Ivan Bosiljčić i direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac, ali od prve polufinalne emisije 50 odsto odluke prelazi u ruke gledalaca, koji će glasati putem telefona.

Galerija

Bonus video: