specijalno izdanje

Ne propustite najraspjevaniji magazin "Bez granica" ikad

Početak specijalnog i proširenog izdanja zakazan je za 20 sati i četrdeset minuta
3 komentar(a)
Ažurirano: 22.02.2019. 14:43h

Popularni magazin "Bez granica" u novogodišnjoj noći emitovanje na TV Vijesti počinje jedan sat ranije nego što mu je redovan termin. Početak ovog specijalnog i proširenog izdanja zakazan je za 20 sati i četrdeset minuta.

Druženje sa Who See klapom, regionalnim rep liderima, beranskom Fejsbuk grupom Luka Berane, uz neobične priče o ljudima, dio je sadržaja koji se može pratiti u do sada najraspjevanijem izdanju ovog magazina.

Po izboru magazina titulu Opština 2012. godine odnijela je opština Berane. Estradna zvijezda broj jedan protekle godine postala je najstarija crnogorska pjevačica izvornih pjesama Nafka Kujović, gost magazina.

Titulu Poljoprivrednika godine odnio je Ramo Zoronić, čovjek o čijem putešestviju traženja tri hiljade eura za predato mlijeko kroz mandate tri ministra poljoprivrede prati Sead Sadiković, urednik magazina.

Darko Bulatović, novinar TV Vijesti, poznat široj javnosti po riječima kojima mu se obratio nikšićki odbornik Drago Đurović, kada ga je nakon prevage za raspisivanje novih lokalnih izbora oslovio riječima: "Neka, Darko!", donosi priču o Anonimusu Godine.

Novinar Saša Palibrk pripremio je zabavni pregled političke godine u Crnoj Gori.

Za najbolju TV emisiju protekle godine "Bezgranični" su aklamacijom proglasili upravo – magazin "Bez granica".

To je samo jedan od brojnih razloga da ih zaobiđete u izboru načina kojim ćete uljepšati novogodišnju noć, i odlučite se za doček na nekom drugom mjestu, a ne pored TV-a, poručuju svojim gledaocima iz uredništva te popularne emisije TV Vijesti.