Svi bi htjeli da su "Hajzenberg": Takmičenje za dvojnika Voltera Vajta

Takmičenje je vodio Stiven Majkl Kezada koji u seriji tumači lik policijskog agenta Stiva Gomeza, a pojavio se i "Džesi Pinkmen"
269 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 18.12.2012. 09:44h

Veliki broj fanova serije "Breaking Bad" koja polako, ali sigurno dobija kultni status, okupilo se u Albukerkiju na takmičenju ko više liči na glavnog junaka te serije Voltera Vajta kojeg tumači Brajan Krenston, koji je bio sudija na takmičeju.

Takmičenje je vodio Stiven Majkl Kezada koji u seriji tumači lik policijskog agenta Stiva Gomeza, a pojavio se i "Džesi Pinkmen", odnosno glumac Aron Pol.

Aron Pol i Stiven Majkl Kezada

Takmičari su bili odjeveni u različite kostime koje popularni "Hajzenberg" nosi u seriji. Mogli su se vidjeti ljudi bez pantalona u košuljama, kako je Volter Vajt bio obučen u prvoj sceni serije, i u "radnoj uniformi", odnosno žutom odijelu u kojem glavni junak "kuva" metamfetamin.

Pobjednik takmičenja Džo Grifenberg, iz Albukerkija u kojem se odvija radnja serije, kazao je da je "Breaking Bad" sjajna drama, i jedna od najboljih koje su se emitovale.

Pobjednik takmičenja upravo iz Albukerkija: Džo Grifenberg

Takmičenje je organizovano u čast stote epizode tok-šoua "The after after party" koji vodi Stiven Majkl Kezada, čiju je karijeru ova serija lasnirala.

Brajan Krenston sa takmičarima

Serija koja se emituje od 2008. prati život profesora hemije, Voltera Vajta, koji je obolio od raka pluća i sa svojim bivšim učenikom, Džesijem Pinkmanom, kreće u proizvodnju droge, tačnije kristalnog metamfetamina da bi obezbijedio porodicu nakon što umre.

Fanovi nestrpljivo očekuju novih osam epizoda pete sezone serije, koje su njavljene za jul naredne godine.

Galerija

Bonus video: