Počinje druga sezona serije "Budva na pjenu od mora": Biće puno zapleta

“Dešavaće se mnogo toga. Bojana će ga i dalje mučiti, tako da će Luka imati dosta razloga za ljubomoru"
238 pregleda 8 komentar(a)
Ažurirano: 23.10.2012. 09:40h

Ekipa popularne crnogorske serije “Budva na pjenu od mora”, prije dva dana okupila se u kafiću “Moda” u Beogradu kako bi proslavila početak emitovanja druge sezone.

Među zvanicama su se našli glumci, Momčilo Otašević, Bojana Maljević, Danina Jevtić, Nina Janković, Milorad Mandić Manda, Milena Marić, Staša Radulović, Božo Zuber, Nikola Šoć i Saša Joksimović, scenarista Stevan Koprivica i producent Mima Karadžić. Proslava je održana u lokalu bivšeg momka hrvatske pjevačice Severine Vučković, Milana Popovića, koji je takođe priliku iskoristio za poziranje pred fotoreporterima, prenose srpski mediji.

Raspoloženje među gostima je bilo odlično, a svi akteri ove serije su saglasni da će druga sezona nadmašiti gledanost prve.

Glumci na proslavi: Danina i Manda, Foto: Novosti.rs

“Dešavaće se mnogo toga. Bojana će ga i dalje mučiti, tako da će Luka imati dosta razloga za ljubomoru. Slijedi puno zapleta, ali prva ljubav je prva”, kazao je o svom liku, glumac Momčilo Otašević, prenosi Hello.

Među glumcima koji se prvi put pojavljuju u drugoj sezoni našla se i Nina Janković, koja glumi ćerku profesora Mileta.

“Tijana je djevojka koja dolazi u Crnu Goru sa drugaricom Hanom, kako bi pokušala da spase brak svojih roditelja. Na tom putu dešavaju se simpatije i njoj i drugarici. Prave razne zbrke koje će stvoriti niz zanimljivih situacija”, ispričala je Janković.

Galerija

Bonus video: